@Sunshine_1979 ne se sekiraj I jas sum doma po cel den I gosti poretko ni doagaat, a vekje tolku se naviknav I bas mi e ubavo. Imav I jas momenti koga zdivuvav, me fakjase klaustrofobija 2-3 pati. Pa togas odi so kola, sedni negde na sokce I vrati se, nema da se dvizis, ili voopsto ne smees da stanes?
zdravo, nova sum na forumov , pa bi sakala da prasam kolku e rizicno pravenjeto na aminosinteza , posto jas bi sakala da ja napravam bidejki so soprugot sme treti bratucedi , nasite babi prvi , a tatkovcite vtori bratucedi i me plasi pomislata samo deka nedajboze moze da ne bide nesto vo red so naseto malo. Vi blagodaram odnapred
Jas pijam tothema, vtoro pakuvanje, poradi anemija, nautro po edna ampula na gladno, so malku vodicka vo nea.
veke bevme tri godini vo vrska koga doznavme deka sme bratucedi , ne si ni poznavavme prethodno, a ne pak da znaevme deka sme bratucedi
Zdravo i od mene,jas denes bev na kontrola i ovoj doktor bas nisto ne mi rece ni deka nisko go nosam ni deka matkata ne mi e elasticna rece samo deka po se izgleda devojce ke e,terapijata daja prodozam so dobroston c i e vit.i mi zakaza za7 oktomvri zaskriling vo sk vo 21 nedela,i sega se prasuvam 2 razlicni doktori 2 razlicni mislenja,i vece pocnav da go osekam bebceto pred da me pregleda staviv raka i mu velam dali tuka e smesteno mi kaza da Ps: koj e od kumanovo pisetemi mislenje za dr ljupco i dr velimir
Abe ne zezaj ima reshenie za toa, si slushnala kakvi posledici mozhe da ima bebeto poradi vashava odluka? Mnogu mi e sebichno odnesuvanjevo izvini ako sum preiskrena ama od nikogash ne sum gi poddrzhuvala vakvite izbori..
Мамички имам една мака...околу папокот ми се појавија стрии...околу цел папок.Користев масло еуцерин ама џабе зошто само таму и онака најтенка и најсува ми беше кожата.Е сега...носев тесна блузичка арно ама почна многу да ме чеша околу папокот баш кај стриите,ја соблеков и кога ќе видам како нафрлано како ситни бубулички,црвено и еве и денес и вчера ненормално ме чеша. Или е од тесната блуза или кај стриите некоја алергија иако не верувам...или уште стрии ќе искачаат. Само незнам што со чешањево,што да правам? Ставам уште од маслото ама чеша сепак.
@MargaritaD^2 vo kumanovo od ovaa leto e aktuelno imeto ubavo e jas ako imamdevojce. Sakam Milica da se vika a kumovite mi rekoa Petra ))
Порано ги мажеле и женеле намерно брачеди со брачеди само за парите да им останат во фамилијата па децата здрави прави ако е пишано да биди нешто и да не сте од ист континент ке биди а ако треба да биди ке биди и шо ако откриеш дека не е во ред ке абортираш и ке си прајте деца дур не ви се погоди некое ако не чини по уши извини али ако си решила да бидиш со тој човек мислам дека си свесна за се сакајсиго твоето дете тоа е твое какво било нека е да ти е со лес и да ти е зраво и живо и со сите нишани
@Fatalnata со среќа се најубаво во заедничкиот живот многу дечиња и внучиња да си дочекате и по некој правнук оти да не @AngelOfArh добре дојде 2 црти си се 2 црти со лесно бременоста @sunshine2015 добредојде и со лесно Јас сум превозбудена одам сабајле на 2 цтг и само ми се прават филмови дека ќе ме задржат на породување
Abe ima nachini na vreme da se interveniraaa ne znam jas se ezham od samata pomisla da imam dete so moj bratuched mislam deka sekoj shto misli deka e normalno ne e mnogu normalen Ne ja osuduvam ama definitivno ne ja poddrzhuvam. Nemozhe da abortira 10 pati ako isto tolku pati se pojavat problemi kaj plodot.. posebichno neshto zdravje, ke ubivam bebe se dodeka ne si gi zadovolam kriteriumite
^Добро се случило, не оправдувам да знаеле претходно, ама па колку има од нас што не си ги знаат третите братучеди. @lovely mama ризик постои мал, ама информирај се за искусни доктори и за искуства, има и на темава многу што правеле амнио и добро поминале без компликации, па се надевам ќе добиеш информации. Има и посебна тема пребарај во категорија бременост.
Јас идам на деталната депилација хихи (бразилска) во вторник сум баш само за интима да депилирам , а до сега не ми кажале ништо во врска со тоа зашто и восокот на висока температура се топи плус и од усните доле снаа ми ги фрла лентите восок , а и секоја недела го менува нов става така да не се плашам и редовна сум . @<3 pleza4e <3 како си срцка , бебчето како е 
и јас не одобрувам ама ни таа не е виновна за тоа виновни се родителите без разлика тоа ја оправдува ама пак сама не се оправдува со тоа што го кажа и ти .Што ако не е во ред со детето или децата кај е тука решението абортусот дефинитивно не е. Крај краева децата не се криви