Аа имам време, да одморам после втор скрининг каде правеше? Давајте и другите предлози...со минатата бременост правев во Синлаб, ми се згади животот, само шеќер истуриле ко грутка, не беше како течно, едвај издржав Чекај чекај, имаш за фалење?
Со второ ли си бремена? Инаку за наплаќање, не сме од Ск. Еве и јас и колешките претходните години сите имаме родено дете и сите кај различни гинеколози сме воделе бременост и на сите ни наплаќале и ехо и се со ред.
Да. Иначе во Биотек правев и беше течно, како гликоза. Девојката што ме боцкаше ми рече полека пиј, по малку и нема да го повратиш. Јас и онака не сум љубител на благо, па фино поминав. Да. Не знам зашто така ви наплаќаат, ама пријавете ги. Не знам која е поентата. И во Скопје има и вакви и ги пријавуваат.
Фала ти, 7ма недела сум. Па да, имам гадење и од сабајле повраќам киселините одма кога ќе станам. Мислев оваа бременост ќе се сожали, ама очигледно не.
Не сум јас за во темава де... Инаку знам дека е треба да е бесплатно. Со лесно и браво за храброста. Мислам мала разлика ќе се кај тебе.
Ајде што побрзо нека ти поминат, бар пократко оваа бременост. Во Биотек е со 2 или 3 боцкања? Таму беше цело време или?
Изгледа само јас немав мака со гликозата, можев и уште една да испијам без проблем хаха, може зошто сакам слатко Инаку честиткиии Феникс!❤️
Здраво мајки дали ве фаќа тешка депресија ; јас сум во 6 ти месец и почна да ме фаќа тешка депресија ....
За благо ја не да сакам, обожавам, туку во Синлаб лошо ми го спремија шеќерот веќе кажав, како грутка беше, тоа требаше да јадеш не да пиеш и ужасно беше. Ти каде испитуваше па така убаво ти го спремиле?