Пробај ги овие, добри ги кажуваат, пишува во упатството дека се безбедни за користење во бременост, ама провери си уште еднаш за секој случај. Чајчиња со мед, топла супа, се надевам ќе помине што побрзо
цела бременост лежев со перница под задник заради скратен цервикс. Лежев на грб со двете бремености а навечер за спиење на страна со перница меѓу нозе.
Здраво девојки, Дали кај некоја на ехо бебето беше премногу активно, дури до треперење, заради јадење благо пред тоа?
Za zal ,go izgubiv plodot. Vcera mi pravea kiretaza. Posakuvam srekja na site i so lesno i ubavo da si go doceka sekoja bremena zena sveto najmilo
Од што се плашиш? Правилно дуплирање значи дека бременоста се одвива нормално, бидејќи на ехо е уште рано да се види било што. Јас првата бременост направив бета еднаш, втората само позитивен тест. Чекав по 2 3 недели за прво ехо.
Немој да се плашиш нема зошто, јас 3 пати правев бета, првиот пат кога разбрав беше премногу рано, уште порано од тебе, 114 беше резултатот, па матичниот ме пушти уште еднаш да видиме дали ќе се дуплира бидејќи како што кажа Cherry беше многу рано за ехо, и после тоа кога се појави сакусот ме пушти уште еднаш бидејќи им изгледаше неправилен на ехото, па да се провери преку бета дали напредува, фала му на Бога сега влегувам 36 недела
Можеби прашањето не е за тука но многу би ми значело споделено искуство првата бременост ја водев кај Коруноски Мвр, но по многу негативни коментари сега сакам да ги сменам . Дали имате некоја искуство со др Милена или др Дубравка од Промедика?
Зошто овие бракстон хикс ми засилуваат и зачестуваат навечер пред спиење, кога ќе легнам? Пред 2 дена бев на цтг, таму пак секогаш ми е мек стомакот и ништо посебно не детектира. 38+ сум
Dobro utro Da ve prasham dali za vtor skrining konkretno kaj Pavle Dimchev ve pregleduvale vaginalno ili preku stomak?
Заради активноста преку ден... истото ми се случуваше, а и на други така сум читала. При поголема активност, подолго пешачење, на крај од денот фаќаат повеќе..