1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. Nala1806

Nala1806 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2024
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    198
    И јас изнакупив за мај а тек завчера прв пат облеков, :D башка и поголем број земав :( иначе бидејки ми се малце поголеми од обично што носам од тему нарачав 2 за проба, не ми се даваа многу пари, не е евтина трудничката колекција а не се износува ептен, освен ојшо што вредат за парите, до завчера не ги соблеков нивните пантолони.
    Овие два од тему се проверени и матетијалот е лесен :rofl:

Прикачени фајлови:

На Babygirll3 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Babygirll3

Babygirll3 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2019
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    250
    И јас нарачав од тему два прв пат на среќа, па супер стигнаа искрено, се зачудив бидејќи пратката пред фустаните беше утка целата па реков кој знае какви ќе дојдат ама сосем океј се и цената супер им беше некои 600 ден

3. Babygirll3

Babygirll3 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2019
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    250
    Искрено не зедов баш стрикно труднички, гледав да е широк модел и поголем број секако, обично си носев М сега земав Л/ХЛ зависно фустанот, инаку земав два од Тему, сосем солидни стигнаа, два земав од Waikiki, еден од Sinsay(многу модели имаше последно види си таму) и еден земав од бутик Ivery мислам дека беше, има дуќан во Ск, Битола и Прилеп мислам, јас онлајн си нарачав :D