1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. hannybanny

hannybanny Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    1.625
    И за царски не треба да имаш гаќи, само улошка. Ти ја гледаат раната. Јас дури дома кога дојдов почнав да ставам мрежа гаќи и на излез од болница. Во болница за идење во тоалет ти е полесно само да ја извадиш улошката, да ја фрлиш и да ставиш нова. Верувај ми дека стоечки ќе вршиш нужда. Мене барем толку ме болеше што немаше шанси да седнам па да станам.

На Babygirll3 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.719
    Допаѓања:
    19.128
    Ауу да и мене ми се има има случено да се залепат конците од улошката ама не се сеќавам дали сум имала рана . Само со првото имав епизиотомија. со второто малку бев испукана а со третото ништо немав. Овие она немаат мрежа конци. може ќе се покажат убави здравје боже.
    @hannybanny јас сегде на јавни вециња стоечки одам во тоалет од пусти страв од бактерии :D А инаку позгодно мене ми било со гаќи со мрежа и за спиење и за одење седење ја држи влошката на место.

На simonka93, hannybanny и Veci@123 им се допаѓа ова.
  3. Carpe Diem New

Carpe Diem New Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2016
    Пораки:
    713
    Допаѓања:
    670
    Јас бев со царски и облекував мрежести гаќи, ова во Систина.

На Babygirll3 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. IJAE

IJAE Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2010
    Пораки:
    534
    Допаѓања:
    860
    Убаво ме потсети ојшо баш ќе одам деновиве. А тему велиш ок се фустаниве за краток период да се износат и да не жалам да арчам пари, здравје боже после валда ќе си се вратам во нормала

5. IJAE

IJAE Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2010
    Пораки:
    534
    Допаѓања:
    860
    Фала на инфо. Сега на тему ќе разгледам, навистина не ми се трошат пари за неколку месеци носење