Мила мислам со првото бевме скоро исто со термините ако не се лажам и сега пак блиско ни се фаќа хихи ај само со лесно да минеме , ама искрено ептен стравои ме јадат ради отворов на маткава а од болки не ми е страв дури еве три дена по ред сонувам само кошмари како водењак ми пукаат , па вриштам пиштам , па ноќеска ме сечеле на живо ццц хахаха да не сте навечер во моја глава додека спијам
Душо ке одиш во аптека и ке земиш крема со невен има во зегин околи 100 ден е и мачкај и е за испукано и за еластичност и за изгореници и за се јас ја мачкам за се и за пети и за стомакот против стрии или пошто ти е алергија можеш и маст синопен да земиш таа е и за алергии и за сончаница и за се такво нафрлено или комбинирај ги 2 те со помин
A da si odish na lekar? Kako taka Sinopen i masti bez konsultacii so lekar. Ako se strii vo prashanje machkaj pavlovicheva ama ako e alergija idi si na lekar
Devojki da ve prasam za sovet kozata okolu papokot nekako crvena mi e Dali e normalno? I osekam bolki kako pecenje desno od zeludnikot kako pod gradata nekako osobeno ako poveke vreme sedam, guski
Бев во аптека и ми рекоа бадемово масло да мачкам да пробам,имало смирувачко дејство...ќе пробам ако не сега со тоа па да видам како ќе делува.
Daj be zhenichki kazhete mi dali e normalno taka da mi ripne naednash meshe? Do sega ne mi se primetuvashe taka i sega imam trudnichko meshe.. inaku sum 12+3.. isto me interesira so kolku nedeli e poln 3ti mesec odnosno se vleguva vo 4ti? Falaa
Normalno e ne se sekiraj.Cetvrti mesec e od 14 nedela(so 13 polni vleguvas vo 4).Ti za nekoj den vleguvas vo 2 tromescie
Ovde imas tabela i ne se sekiraj zasto ti se poznava meseto i treba da se poznava samo kaj sekoj e razlicno nekoj si se vitki do 15 nedela na nekoj kako mene i tebe uste od pocetok ni se poznava i gordo ke si gi nosime . http://tvoebebe.com/BREMENOST/nedeli-meseci
Nemaj gajle jas eve 27 nedela i samo na mese sum,dodeka vo sin mi bev kade kade pokrupna i toa ne mi idese meseto na videlina ama sega kako 9 mesec da sum http://www.zaharievski.com/www_zaharievski_com_files/stranici/Bremenost/03 Termin raganje.html ja najdiv ovaa strana samo napisi koga ti bila poslednata menstruacija i ke ti gi dade site nedeli koga ti pocinjaat i pod koj mesec spagaat
Jas ne sum po priroda od mnogu slabite ama ne sum ni debela taka krupna da recham, a sega osven vo meshe i gradi na dr mesto ne sum popravena.. sega ke gi razgledamm, blagodarime
Мамичкиии, еве не нас на пола пат - 20 недела ја почнавме!!! Веќе јасно ја чувствувам бебушката кога мрда и и се радувам За следната недела закажавме скрининг - на 21 кај Димчев во Систина а на 25 кај Ливринова на ГАК... со добри мисли да дојдат и добри резултати !!! Инаку да ве прашам има ли некоја од вас искуство со перниците за спиење и доење, оние што се како U? Нешто многу реклами има од нив па ако помагаат да барам да си купам една???
jas od utre 21 nedela pocnuvam tuka sme nekade, i jas sum kaj Livrinova na 25, moze ke se sretnemekaj Dimcev planirav da odam posle toa, na 28 mi, samo uste nemaat raspored da zakazam vo Sistina.
А зошто не е? Мене баш пред одмор гинекологот ми рече да земам Синопен во случај на убод од инсект...