1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.658
    Допаѓања:
    27.112
    Мене ми беше 3, ти викам одев секоја недела на преглед и цтг. Ми рекоја ако е под 3 е хоспитализација. Препораки како вода поење искрено јас не добив ама ете нивна прогноза беше 2 недели максимум ќе терам, а не до крај.

2. hannybanny

hannybanny Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    2.237
    Мене кај матичниот ми беше кажано дијагноза намалена плодова вода може да тера максимум 8 недели, ми рече до 32 ако стигнеш супер. Мислам дека срцев удар ќе доживеев. Нема правила. Јас се породив 40 недела и 3 дена. Нека иде ете во Систина ама сепак мислам дека треба да појде и на ГАК, затоа што што и да се случи сите итно на ГАК ги праќаат. Ако ништо друго имаат искуство далеку повеќе од било која приватна клиника.

3. GreenLine10

GreenLine10 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2021
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    4
    Имам закажано и кај Димчев и кај професорката Ана Данева во ГАК. - кај Димчев денес, кај Ана утре.
    Паниката кај мене е што јас сум 21 недела, вие сте биле повисоки недели. До сега никој ништо не ми рекол за плодова вода, ова е првпат. А на преглед кај матичната бубрезите на бебето беа во ред, барем така она рече.