На 25 во 12 ми е закажан скринингот, ти од колку си? А за кај Димчев закажав пред 10 дена за 21 од 18:40 попладне!
Ааа епа сум те читала значи моето е 21 месец сум се помешала нешто знам со скоро исти термини бевме поечко во декември 2013
И мене ми кажаа дека во случај од алергиска реакција од сонцето или убод од инсект да користам синопенили нешто така нафрлено без разлика секој организам е рсзличен и секој гинеколог различно јас до сега едино испитување надвор од ехо и брисовите ми беше за скриен шеќер ни амино ни скрининзи ни прикси ни ништо ја прашав докторката дали треба кога шо како е процедурата та ми рече ако ти е да си ги расфрлаш парите јас ке те пуштам ако забележам потреба јас од нешто такво ке ти кажам ама нема сега сум 32-33 недела и фаламу на бога е ок и јас и бебушо.
Мешињаа да не ме заборавивтее менее??? Јас поретко пишувам на работа сум турбо родендени,родендении хепибрдеј ми е само во главата по 100 деца ми проврвуваат секоој ден...роденден му било 25 јули сега слави хаха школарски деца лелее да се живи и здрави ама многуу живии ...некои и безобразни ...и јас ќе имам синче но ќд дадам се од себе да го воспитам...едно неќна мн не изнервира ни вика замислете: - ку.ов да ми јадетее...ние како бе душо така се понашаш...оно: како сакам така ти ли ќе ми кажуваш инаку си имам помош на работа дојде замената и добра сум немам болко фала Богу...уште 1 неделаа и од 20 септември на породилноо ии тогаш ќе бидам мноогуу поактивна тука бебуш мрда клоца мава растура Ве гушкам ситеее
Мекицитецсе готови повелете!!!!!!Фала ви на сите што не мислевте и на убавите желби моето синче е веќе до мене си нанка на свет дојде во 19 ч 2800гр на сите ви посакувам ваков пороѓај подетално во породилни приказни
Ајде нека е живо и здраво баш ме израдува,само рефреширав чекав некоја новост од тебе Колку убаво се олесни барем,ајде сега ние сме на ред до крај на септември што сме,Дај Боже и ние лесно да поминеме.
Go prakam mm po folna i mu vilam ke rechesh folna kiselima i za tebe zemi Tylol hot. Mi vika dobro solna kiselina i Tylol hot Xaxaxaxa.... Taka slatko odamna se neam nasmeano Dobro utro mili zeni Chestitki Chupence, da ste zivi i zdravi
Додека сме кај фолната...има разлика меѓу фолна киселина и фолан или само различно ја викаат? Оваа ми е втора бременост и првпат слушам сега за фолан. :О
@elena.mak i edno cupe neka vi se zivi i zdravi sincinjata, samo srekja i radost da ve prati i niv i vas okolu niv
Sto pati pishav i prebrishav, aj da kazam aj da ne kazam. Mazeto na Elena e vistinski ubavec. Chestitki i ovde mila
@Едно Чупе и @elena.mak Честиткииии милички  да се живи , здрави , секогаш среќни и само успеси да имаат и да ве прават горди родители 
Cestito since,neka e zivo i zdravo,golemi da raste.!!! @elena.mak cestitki i na tebe,neka ti e zivo i zdravo sinceto,samo radosti da vi nosi.
Da ve prasam-sinoka me bolea jajnicite i stomakot cel kako da me boli i zeze i cela vecer odev vo wc.se napiv sinoka i caj od brusnica,se stopliv i zaspav,ama pak me bolat jajnicite i me zeze taka cel stomak.site mi vikat ne panici i ne trci vednas na doktor i sea jas neznam sto da pravam-neznam da ne e loso vaka sto imam bolka a i strav mi e da idam denes na dezuren ...inaku 13 nedela sum(stavam utrogestan i pijam magnezium 300mg)
Isto e Folan, Tifol, folna kiselina ti e toa samo shto razlichno e krstena. Velat Folanot e najdobra, mene mm Tifol mi zel a ne planirav da pijam ama me napnaa shto chekash shto chekash, toa odma se pie i tolku mu trebashe na nego, solna kiselina otide da mi kupuva