аии срцка исто и јас цела снага ми се тресе три дена...а вечерва заплакав дури од што ме фати страв дали се ќе биде ок...
Мила не се секирај све ќе биде добро , и мене исто ми изгледаат сликичките како да се работи за две бебенца , исто и јас немам редовна ни менструација ни овулација па кога дознав дека сум бремена и со првото и со второто големината беше исто како на твоите сликички само што покажуваше дека се работи за 3 г.н според големината ќе видиш наскоро и срценце ќе чуеш се ќе биде во ред ќе видиш само позитивно мисли и не се плаши
Може се близначиња, а едното се развива како што треба, има такви случаи. Почекај да видиш како ќе биди на ехо.
Во Понеделник оди кај матичниот или кај некој трет лекар кој не знае за споменатиот абортус и чекај сам што ќе ти каже. Факт е дека се покачува ама не како што треба.
Викаат дека секој втор ден се дуплира. Но сепак имаш покачување и мислам дека само од доктор ќе добиеш вистински одговор.
Нормално, ние може да дадеме само насоки, за точни детали доктор. Без нервоза, појди уште денес ако можеш некаде со крвните анализи и ќе видиш што ќе ти кажат. Мој совет фати накај приватните, Систина или Санте Плус.