Мене незнам што ми е ме бута на спиење ненормално.Само за до вц ќе станам и пак ми се приспива и назад на спиење,не можам будна да останам Сега бебуш денови кога му останаа па изгледа се сожали над мама си вика ај нека ја и онака после тешко неа
Jas momentalno go pijam heferol i imam zapek i kafena mi e stolicata, mene mi pomaga Donat Mg voda vo zeleni shishinja e ne znam dali ja ima vo Mk mozebi vo Tush market zatoa sto toj e slovenski market i vodata e slovenska ili vo pogolemite marketi proverete. Inaku za iscedokot mi se pojavi vo golema kolicina i bel ne bese proziren pa ginekolot mi dade Dalmacin krema stavav edna nedela i sega e dobro mi se namali epten po malku imam nekogas, no mi zabrani da imame seks osven so zastita ama i toa da bide retko. Vekje go teram 7 mesec pa mm ke poceka samo bebushot da e vo red. I jas sum mnogu golema mocla non stop odam a pustam po 5 kapki ama toa e se ke izdrzime. Pozdrav
jas nemam zapek redovno si odam, nego si velam ova edino od lekovite mi e takva stolicata, ama ne da mi se gadni za pienje, dosega dva pati gi povrativ, a za mocla dva tri pati stanuvam za vo wc a pri kivanje ne mi e nisto poteklo,@LUCERKA jas na pocrtokot mi peepisa maticniot cepcinja I apcinja za protiv povrakanje ama samo cepcinjata gi koristiv,od niv mi bese dobro edna nedela I tolku, eve I seuste znam ponekogas da povratam izgleda do kraj ke si teram
Mene mi se slucuva Kako ligavo nesto, mislam deka zaedno bevme pcelke 26+2 inaku Jas mnogu si se popraviv do sega 7 kg...
Dobro utro zenicki,jas ic ne sum dobro temperatura,kivam nosot mi tece,usite me bolat 19 nedela sum sto da pijam pomagajte???
Право на лекар, не треба да имаш долго температура. Може е настинка, може се ушите воспалени, може е вирус, може е бактерија.. Оди и ке ти кажат што е и што смееш да пиеш. Знаеш дека трудница треба на минимум да сведе се од лекарства, колку што може да избегнува. И да пиеш само чај или супа, ако е бактерија, не ти ја вади од грло/нос, само полошо ако седиш и ја чекаш.
Среќен ден мамички, за многу години празникот! Мајката божја нека не варди од секое зло, и нас и нашите најмили!
Исто сме да јас сум 26/4 сега , а јаа само 5 кила сум само поправена , но се зачудив со овие лигавки што испаѓаат и доле сум отечена и чудна ми е на допир (приметив кога се туширав)
Dobro utro i od mene milicki. Nie sme dobro, bebuska si kloca postojano, mama e dobra nema nekoi poteskotii, cela bremenost sum super pu pu da ne se podrecam, odvreme navreme sega nekoi bockanja dolu nisko ama se priprema leka poleka bebuska uste malku i kje se zapoznaeme on line . Inaku sum 35 nedela i se bliziii vremeeee uff kolku sum vozbudena kako prv pat da mi e, a potajno i malku strav kako sto kje bide ufff samo bogorodicka da e so nas i da ne vodi taka kako sto treba da bide. Ete denes e i nejzin praznik, bas poglednav datumot i vikam da napravam edna pogacka za zdravje se pravi denes? Samo ne znam posna ili mrsna? Aj kazete nekoj ako znae dodeka e rano uste da napravam nekoja pogacka....... Ve guskam site i vi posakyvam ubav ponedelnicki i praznicen den
dobro utro idni mamicki kako ste denes? @tweety26 kako si ti? uste nisto? <3 imajte prijaten den,pozrav!!!
Дпбро утро, што убав ден за спиење Ме интересира кои витамини ги пиете, јас пиев Мамавит, ама се мислам дали да земам други, со омега 3 за развој на мозокот. Поздрав и убав празничен ден на сите
Убав ден миличка! Јас пијам Премама дуо, тие се по две апчиња во комплет - едното е витамини а другото е Омега 3 капсула. Околу 750 денари коштаат!
Мила напрај си посно за секој случај, ништо не ти прави разлика, однеси ја до 12, мислам дека до 12 денот примаат за празникот кој е тој ден и зејтинче па смири си ја душичката малце. Јас во Саботата си купив едни минијатурни чорапчиња, си појдов во црква и си ги оставив на Богородичка, си запалив една свеќичка за мојата среќичка и ветив дека после срцевата акција ќе одам во Радожда да се заблагодарам на Архангел Михаил за двете добра кои ми ги дари овој месец, здравјето на внука ми и моето гравче, а за кои го замолив кога бевме летово. Веќе си кажуваме секаде дека ќе имаме гравче, мм многу беше интересен, зема едно гравче и им рече на братучедите, сега е волкаво, ама за 7ипол месеци ќе јадеме мекици. Многу се израдуваа. Ме разнежнува што толку се радуваат сите, блиски и пријатели, секојдневно ме опсипуваат со честитки и желби за добро здравје
Дали имаш некои мачнини од нив, викаат мирисале на риба и слично, инаку само што ми се јавија од гинекологија ме префрлуваат за преглед во четврток од 14 30 и тебе може ќе ти се јават, Ливринова била отсутна во петок.