Mamicki eve me i mene pak,bevme na gosti vikendov pa nemav vreme da ve citkam... @MilaP denes e golem den,majka Bogorodica ke ti pomogne da bide se dobro,da go prebrodis ovoj period i da si se porodis na vreme i so lesno da ti pomine poroduvanjeto. @monik55 ke bide dobro,ke vidis deka na ovoj golem praznik ke si dobies dobri rezultati i barem da si se opustis do kraj.
@MilaP @monik55 ви посакувам се најдобро, да си чуете денес на овој голем празник убави вести за вашите бебушки.
Гледај секогаш да ти "врти" нешто стомакот. Не се оставај гладна. Мислам дека најголемите мачнини се на празен стомак. Јас сабајле прво каснувам нешто па функционирам.
Ние уште си чекаме терминот ми е на 25 септември. Не и се искача на женскава моја а мене лудило ме фака веке овој последниов месец ми трае 1650 дена ми се чини... Позз до сите мешиња помали и поголеми
Denes na ovoj ubav praznicen den izgleda mnogu od nas cekame pozitivni rezultati I jas imam zakazano na pregled vecer da ja vidam bebuska i da vidime za poragjaj sto kje kazat, da ja vidam doktorkata pa da vidime dali taa kje me poragja ili kje baram nekoj drug doktor.
Само да ве поздравам мешиња моето скоро се истуши вагара кажува 10 кг помалце а се поправив 20 уште 10 на пролет сега ве читам сеуште набрзинка и немам време да се префрлам во темата Бебе.Синми спие цица пак спие овие 2 дена е поразбуден ама не плачи ни прави гримаси се смешка навечер од 11 легнуваме се буди еднаш кај 2-3 еднаш кај 6-7 и во 9 кога ќе се разбудиме веќе стануваме. Ве чекам сите до една таму да си ги фалиме бебушите hug:
Неколку дена бебето ика по неколку пати во денот. Знам дека е нормално икањето ама дали е нормално толку често?
Хахаха мани што ика па и кога ќе се згрчи и притиска по бешиката прскам од болка неколку секунди ама асални хаха
Lele mene pa koga mi e polna bensikava najmnogu mava, ili jas najmnogu osekam ne znam, ama mislam ke puknam vo momentot ako nese ispraznam, toa mava li mava po nea
Мамички магнетата уште нее готова утре во 12 ми кажаа,Амниоцитезата е супер чиста е многу ми олесна уште утре за магнетната се молам ,100% е Девојчица мила на мама.Ве гушкам сите
И јас си бев денес на преглед 34 недела бебушката е 2500 и се е супер ја видов како си го цуца прстот, голема инаетчивка е само малку ако притиснам на стомак одма турка со рацете мисли некој ке и го скрати просторот ,јас се под смирив си велам овај пат ке влезам во 9 ти. За во листата мочки пишетеме и мене, за киселини и тегоби избегавајте тесто ( бели печива)особено ако се топли. Тие најмногу ствараат киселини и гадење и зрнести манџи грав леќа грашок @MilaP и @monik55 ви ја посакувам цела среќа на светот и да ви ги услуша молитвите пресвета Богородица и да ви ги исполни сите желби.
Majka bogorodica neka te cuva Mila se ke bide dobro bidi optimist Kako i do sega, ubav praznik na site vor guskam