1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.004
    Jas od shto bev raseana denovive so bolki ispituavanja i trchanja po bolnici zaboraviv da vi se pofalam deka rezultatite od mikrobioloshkite brisevi i priskata se odlichni nema nikakov rizik za daunov i mnogu mi olesni. Ne se 100% sigurni rezultatite neli ama sepak ubavo e chuvstvoto :) Utre ke odam da si go vidam bebush pred da si odam od Mk,minatiot pregled mi kazhaa deka izgleda e mazhence ama ne beshe sigurna doktorkata taka da najverojatno utre ke si vidam shto e, samo da e zhivo i zdravo buceto moe :) Ve gushkam sitee

На Lisa_Maja, Fatalnata, bejbii и 8 други им се допаѓа ова.
  2. eliii89

eliii89 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2015
    Пораки:
    478
    Допаѓања:
    634
    So lesno bremenosta :) rano e so obicno do treti mesec vaginalno gledaat pa zavisi od ginekologot

На bejbii, zajka1 и Pcelka94 им се допаѓа ова.
  3. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.261
    @Eli23
    Kandidata ne se prenesuva so seksualen odnost. Nego od padnat imunitet.
    Inace i jas i mm pijavme terapija zaradi Streptokokata, se nadevam ja nemam povekje sega cekam da mi zavrshi pa ke ja lecam kandidata. Od bakterii vishe nemozam da uzhivam vo pravenje bebe haha :inlove:
    Namesto bebe, bakterija Shiitt :@

На Eli23 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Не сум знаела. Не сум ја имала кандитата никогаш. Затоа другите бактерии не ме заборавиле. :rofl: Ама сите се пренесуваа и преку сексуален однос, па си помислив и оваа. :)

На Bebulleee му/ѝ се допаѓа ова.
  5. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.985
    Допаѓања:
    59.657
    Zeni kontrakciite na kolku vreme se javuvaat?

6. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    Lele lugje otidov vo wc da si ja stavam vaginaletata i se prepotiv ne mozev da ja stavam, mnogu suva taa tetkata dole pa ne mozam od stomakot da vidam i na slepo stavam butam i nejke leleee se prepotiv dodeka ja stavam edvaj ja pogodiv dupkata i butnav kolku mozam povekje :D

На Fatalnata, bejbii, mdenkov и 9 други им се допаѓа ова.
  7. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Ххахаха ме изнасмееа :D па јас таа работа вечер на маж ми он ми ја става хаха :) а и он ми ја бриче :D бидејќи несакам депилации и он ме средува сепак он и се радува треба да му буде лепа хахаха :D

На bejbii, mdenkov, MargaritaD^2 и 5 други им се допаѓа ова.
  8. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    Lele kolku si lyda (fingers) jas do sega ne sum mu rekla na maz mi da mi stava se sama ama sega vikam ako ne yspeam da ja stavam kje go viknam nego iako e sramezliv kojznae dali kje saka da mi ja stavi :^) i za bricenje sama, ma da jas se depiliram sega celo leto ne sum ja depilirala samo nozete gi depiliram ama zdravje ponedelnik vikam da odam da se izdepiliram skroz oti moze da ne iznenadi bebuska da saka da si izleze da se zapoznaeme konecno :inlove::P

На Eli23 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2015
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    4.390
    Хахах ме изнасмеавте , а и мене кога треба да ставам вагиналетки мм ми ги става а за средување снаами ме депилира(тоа и е работа) мм влакненце ми нема видено а и многу ми е срам пред него да се слекувам .

На BabyStyle му/ѝ се допаѓа ова.
  10. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    @Pcelka94 хаха ве читам двете и се смеам и чудам како бе вие бремени останавте па и со второ ?? :D штркот ви ги носи ? Хаха срам од маж ви ?? Ами џиха-иха кога правите под ќебе не ви е срам а ? :D шо стее виее :Dбогородички:angel:

На mdenkov, CameliaMiller, Pcelka94 и 6 други им се допаѓа ова.
  11. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    5.798
    Хаха јас и ти исто сме ги испраксирале мажинава наши и мојов мене ми ја избричи хахаха кога одев на преглед пред месец за да бидам целосно средена, после сама кај ќе се фатев таму ама сега пак ќе го терам бидејќи наредната недела сум на контрола сакам да бидам сркоз средена

На mdenkov, Pcelka94, tweety26 и 3 други им се допаѓа ова.
  12. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    5.798
    Баш така, мене па ич не ми е срам како не, од мм срам ќе ми било малку ми ја има видено досега бебе сме направиле па за друго немам гајле

На CameliaMiller, Pcelka94, kristina.k и 3 други им се допаѓа ова.
  13. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    Abe mene ic ne mi e sram jas i gola skroz se soblekyvam pred nego ama toj e sramezliviot ne jas i so da mu pravam koga e takov

На zuto, Pcelka94, m.i.g и 3 други им се допаѓа ова.
  14. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.524
    Допаѓања:
    38.737
    Хехех и јас не се срамам, сега мора да ме среди за брис земање, не сакам да се депилирам. И пред пораѓај таман уште еднаш да бидам спремна. А за вагиналети канестен ми се најдобри што имаат апликатор, ем похигиенски е, ем полесно оди ставањето.

На Pcelka94, m.i.g, Eli23 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    20.539
    Мене ми рекоа и аптекарката и докторот и мм да се мачка да не ми ја врати кандидата... и еве од тогаш немам мака. Бактерии, габички, не се игра со нив. Можеби некои мажи не појавуваат симптоми, ама може да ти ја врати назад.

На Pcelka94, MargaritaD^2, kristina.k и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.261
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH

Da me fati vasata SLATKA maka, i jas nekogash da se macam od stomak da nemozam da si ja vidam tetkata :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

На Fatalnata, Angel.Heart, zuto и 11 други им се допаѓа ова.
  17. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.524
    Допаѓања:
    38.737
    ^ И мм секогаш ко ќе имам кандида ја префаќа, т.е му се манифестира со чешање и мачка канестен. Кандидата не се рачуна за сексуално пренослива зошто ја имаме сите во телото и не мора да е некој сексуално активен за да ја има, ама се случува да се префати.

На Pcelka94, MargaritaD^2, jacqueline.s и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2015
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    4.390
    Амии кај нас во соба да влезеш навечер ќе се потепаш прст пред око не се гледа хаха и он е таков гадлив на влакна а не па јас да речам мм ај избричи ја теткицава хахаха , кога јатрвами му рекла на мажоти да и ја бричи мојов рече алооо постојат депилации и огледала и од тогаш уште повеќе срам ме фати и затоа си ќутам а за бањкање кога сум тасмосана си се бањкаме заедно со миризлива мала свеќичка во купатило и баш е јако :) :) :)

На Bebulleee и juli rak им се допаѓа ова.
  19. Sunshine_1979

Sunshine_1979 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2015
    Пораки:
    1.351
    Допаѓања:
    11.929
    Ма каков срам, какво незгодно - ме бричи и без проблем се соблекувам пред него! Па после 12 години брак допрва ќе му се срамувам! А и плус тоа вика дека тоа го пали па...:$
    Уствари гледам да си се средувам на само и нејкам многу да ме гледа додека се депилирам, бричам и слично но сега е друго стање па секоја помош е профатлива!

На okcenzi, bejbii, mdenkov и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.004
    Dobro utro na site mamichkii,ajde povelete na torta. Denes mi e rodendenn :P

На kukla21, blessed2, tweety26 и 9 други им се допаѓа ова.