Jas od shto bev raseana denovive so bolki ispituavanja i trchanja po bolnici zaboraviv da vi se pofalam deka rezultatite od mikrobioloshkite brisevi i priskata se odlichni nema nikakov rizik za daunov i mnogu mi olesni. Ne se 100% sigurni rezultatite neli ama sepak ubavo e chuvstvoto Utre ke odam da si go vidam bebush pred da si odam od Mk,minatiot pregled mi kazhaa deka izgleda e mazhence ama ne beshe sigurna doktorkata taka da najverojatno utre ke si vidam shto e, samo da e zhivo i zdravo buceto moe Ve gushkam sitee
@Eli23 Kandidata ne se prenesuva so seksualen odnost. Nego od padnat imunitet. Inace i jas i mm pijavme terapija zaradi Streptokokata, se nadevam ja nemam povekje sega cekam da mi zavrshi pa ke ja lecam kandidata. Od bakterii vishe nemozam da uzhivam vo pravenje bebe haha Namesto bebe, bakterija Shiitt
Не сум знаела. Не сум ја имала кандитата никогаш. Затоа другите бактерии не ме заборавиле. Ама сите се пренесуваа и преку сексуален однос, па си помислив и оваа.
Lele lugje otidov vo wc da si ja stavam vaginaletata i se prepotiv ne mozev da ja stavam, mnogu suva taa tetkata dole pa ne mozam od stomakot da vidam i na slepo stavam butam i nejke leleee se prepotiv dodeka ja stavam edvaj ja pogodiv dupkata i butnav kolku mozam povekje
Ххахаха ме изнасмееа па јас таа работа вечер на маж ми он ми ја става хаха а и он ми ја бриче бидејќи несакам депилации и он ме средува сепак он и се радува треба да му буде лепа хахаха
Lele kolku si lyda jas do sega ne sum mu rekla na maz mi da mi stava se sama ama sega vikam ako ne yspeam da ja stavam kje go viknam nego iako e sramezliv kojznae dali kje saka da mi ja stavi i za bricenje sama, ma da jas se depiliram sega celo leto ne sum ja depilirala samo nozete gi depiliram ama zdravje ponedelnik vikam da odam da se izdepiliram skroz oti moze da ne iznenadi bebuska da saka da si izleze da se zapoznaeme konecno
Хахах ме изнасмеавте , а и мене кога треба да ставам вагиналетки мм ми ги става а за средување снаами ме депилира(тоа и е работа) мм влакненце ми нема видено а и многу ми е срам пред него да се слекувам .
@Pcelka94 хаха ве читам двете и се смеам и чудам како бе вие бремени останавте па и со второ ?? штркот ви ги носи ? Хаха срам од маж ви ?? Ами џиха-иха кога правите под ќебе не ви е срам а ? шо стее виее богородички
Хаха јас и ти исто сме ги испраксирале мажинава наши и мојов мене ми ја избричи хахаха кога одев на преглед пред месец за да бидам целосно средена, после сама кај ќе се фатев таму ама сега пак ќе го терам бидејќи наредната недела сум на контрола сакам да бидам сркоз средена
Баш така, мене па ич не ми е срам како не, од мм срам ќе ми било малку ми ја има видено досега бебе сме направиле па за друго немам гајле
Abe mene ic ne mi e sram jas i gola skroz se soblekyvam pred nego ama toj e sramezliviot ne jas i so da mu pravam koga e takov
Хехех и јас не се срамам, сега мора да ме среди за брис земање, не сакам да се депилирам. И пред пораѓај таман уште еднаш да бидам спремна. А за вагиналети канестен ми се најдобри што имаат апликатор, ем похигиенски е, ем полесно оди ставањето.
Мене ми рекоа и аптекарката и докторот и мм да се мачка да не ми ја врати кандидата... и еве од тогаш немам мака. Бактерии, габички, не се игра со нив. Можеби некои мажи не појавуваат симптоми, ама може да ти ја врати назад.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH Da me fati vasata SLATKA maka, i jas nekogash da se macam od stomak da nemozam da si ja vidam tetkata
^ И мм секогаш ко ќе имам кандида ја префаќа, т.е му се манифестира со чешање и мачка канестен. Кандидата не се рачуна за сексуално пренослива зошто ја имаме сите во телото и не мора да е некој сексуално активен за да ја има, ама се случува да се префати.
Амии кај нас во соба да влезеш навечер ќе се потепаш прст пред око не се гледа хаха и он е таков гадлив на влакна а не па јас да речам мм ај избричи ја теткицава хахаха , кога јатрвами му рекла на мажоти да и ја бричи мојов рече алооо постојат депилации и огледала и од тогаш уште повеќе срам ме фати и затоа си ќутам а за бањкање кога сум тасмосана си се бањкаме заедно со миризлива мала свеќичка во купатило и баш е јако
Ма каков срам, какво незгодно - ме бричи и без проблем се соблекувам пред него! Па после 12 години брак допрва ќе му се срамувам! А и плус тоа вика дека тоа го пали па... Уствари гледам да си се средувам на само и нејкам многу да ме гледа додека се депилирам, бричам и слично но сега е друго стање па секоја помош е профатлива!