@<3 pleza4e <3 Срцкаааа честитки од срце , секогаш да сте среќни и горди на синчето и да ви биде живо и здраво исполнето со љубов , среќа и успеси во животот А новата куќа да ви биде полна дечиња и бериќет
@<3 pleza4e <3 Neka e zivo i zdravo i samo sreka da ve prati,cestitki za noviot dom @Mariangel Sreken Rodenden se najubavo Mene deneska mi napravija celosna kontrola,od vcera imam strasni bolki ni so inekcii ne se smiruvaat i spored doktorite da pocekame do ponedelnik,vlevam vo 30 nedela i da odime so carski..za sigurno ke mi kazat vo sabota-nedela..Dosta sum isplasena,znam sto me ceka so sin mi go pominav istoto koj se rodi vo 28 nedela..se molam na boga da bide se vo red i da se podobri situacijata pa da moze da pocekame uste nekoja nedela.
@Mariangel Среќен роденден се најдобро сите желби да ти се исполнат @<3 pleza4e <3 Честитки да е жив и здрав бебушот голем да расте Мешиња мене лицето минсе нафрла цело лом како да ме бомбадирале стомакот ми е како балон мислам дека ќе ми пукне... Дали сето ова е нормално а од ручек како да лебдам претисокот мислам дека ми е 10 се напив и каде ама џабе ме кутка скрос :?
Cestito, neka ti e zivo i zdravo bebeto golemo da raste i so sreka da si sedite vo noviot dom uzivaj sega
@MilaP леле душо баш ми е жал шо мораш да поминуваш повторно низ истото ама не губи надеж можеби нема да е истото имај верба и биди позитивна и бебето на тој начин ке се здобие со огромна сила и ке победите и ти и тоа и твоето синче госпо да ве чува и да ти даде сила да издржиш ти си храбра мајка и ке успеете нема да е ни прво ни последно бебе ши се родило 7ма че. И скоро сите близначина се 7 ма ца и секое бебе е приказна за себе и мене ми велееа 8маци не преживувале ама синми е роден 8 ми месец и има 5 год и е зрав и силен како дрен. Не сме ни свесни колку само сила имаат тие мали душички киссс и гушки до тебе и бебушка @<3 pleza4e <3 да ти е зраво и живо бебувчето и да ти ја донеси нај големата среќа во светот
@Mariangel srekjen rodenden, da ti se ispolnat site zelbi @AngelOfArh I jas sum si utop celo vreme, menjam dolen ves po tri pati na den (kako na k-15, Edna's mesecno ) @Ninichka najdobro vaginalno koristi si gi site mesinja imajte ubav den, denes I ubav praznik e - Vera, Nadez I Ljubov I majka im Sofija
@<3 pleza4e <3 da ti e zivo I zdravo bebeto, a I cestitki za noviot dom, da vi e ispolnet so ljubov, toplina I srekja
Јас сум нестрплива во 19 имам закажано кај матичниот и како се ближи времето почнува да ми се повраќа.Само од мисли дали ќе биде се во ред како што треба
@zajka1 колку ти доцнеше ко направи тест? Те прашувам за да не се нервираш ако не се гледа многу на ехо, малечко е твоето гравче, може сега само ќе ти потврди бременост. Знам како ти е, јас ќе се онесвестев првиот преглед.
Па ми доцнеше од првиот 6, од вториот тест 7 дена денеска е 8-ма ден. Ама женска психа страшна работа
@zajka1 па таман ќе ти потврди бременост и ќе договорите кога да одиш за срцева, околу 5 недела си сега ајде чекаме убави вести!
@<3 pleza4e <3 cestito ,neka ti e zivo i zdravo sinceto,samo ubavini da go pratat vo zivotot .I cestitki za noviot dom,da vi bide ispolnet so srekni momenti i poln so srekja i ljubov i mnogu decinja !!