Anti-lichies така нешто беше, на природна база, внука ми кога фати вошки во болница лежеше, дека примаше хемотерапија само овој шампон и помогна, друго не смееше. Има и чешле со него, а од истиот има и лосион. Многу е добар и помага многу. А можеш да викнеш и некоја фризерка што ја познаваш од дома да те исшиша. Многу лошо знам, јас фаќав многу вошки во школо и во градинка, мајка ми сирота од мене си го кркаше. Мислам и ќерка ти да не ја шишаш одма, поготово ако и е права косичката, нема потреба да ја шишаш, ако е виткана многу тогаш да. Јас сум против кратко шишање оти моите ме шишале мене кратко како мала, а одсекогаш сум сакала косичка да имам.
Еве спас,мм земал некој лосион со чешел против вошки па после ќе се прскаме и чешламе двете.А она има рамна права косичка до врат,ќе и ја потскратат малку,не машка фризура зашто ми е многу жал,ќе плаче,она била девојче не била за машки фризури А јас имам виткана коса,кај мене потешко ќе иде,па ако не најдам друго решение машинката ќе игра Вошкарка бев кога бев мала,многу фаќав вошки и ми остана тоа одма да префатам од ќерка ми
Исфарбај се. Хидрогенот сите ќе ги изгори, до едно! Знам сега ќе има муабети од типот, фарбата е штетна, хемикалии, едно друго, ама да сме реални повеќе од 70% жените се фарбаат во бременост па здрави и прави им се бебињата. Што ќе се мачиш со шампони, чешли, фарбата му е мајката... 30 минути фарба на главата и ко нова ќе бидеш
И на тоа одма помислив.Ако се нафати некој да ме исфарба по дома пошо лежам одма и тоа ќе го направам.Сега и сугестивно цело време се чешам
zdravo mesinja , sakam da ve prasam za nekoj dobar privaten ginikolog, posto mojava maticna ne mi e kompetentna mnogu za objasnuvanje i sovetuvanje kako sto treba. Jas ja prasuvam a ova ispituvanje ne li se pravi vo taa nedela , a ova ne li se pravi togas, a ova ne li e vaka i taa togas ke kaze aa da da taka e da togas se pravi , aha . Mislam deka treba taa da mi kazuva so kako , a ne jas na nejze. Pa sakam da si otidam nekade na privatno i da si bidam mirna deka se ke bide kako sto treba i se ke ispitam koga treba , a ne vaka da pogoduvame koga sto se pravi. Pozzdravce do site
Abe i da ides na privatno, samo pregledei eho ke pravis, drugive pak treba upat od kaj maticnata, za da ne se iznadavas pari na privatno. Jas odam na privatno kaj Lidija od Promedika. A koja ti e maticna?
Hahah i mene mi e ona maticna i jas zatoa otidov kaj Lidija, ali pa do sega site ispituvanja navremeno gi napraviv, pisa Lile vo majcinata kniska rokovi. Ni edno nemam ispusteno msilam deka od toj aspekt e odgovorna.
od kaj da ja znam nekako mi e mn izgubena , sto i da ja prasam so rezerva mi odgovara,sepak ne e sala , sakam se kako so treba da se odviva , bebusot mi e na prvo mesto
Пиј вода, јас имав болка страшна и со само две чаши вода ми помина. Обиди се со кафе, цеден портокал, вода обична, на крај ако ептен те боли јави се на гинекологот прaшај си за лек. Јас ич не сакам лекови, се со чаеви, со водичка, со сокчиња, се така би се лечела
Zajka, нема пиење апчиња, јас со страшни главоболки кои ме фаќаат еднаш месечно сум, со порваќање цел ден од болка, ама докторката не дава ништо. Само масажа, тишина и мир.
Uste nesto da ve prasam postojano spijam na stomak i mi e mnogu tesko sega da se naviknam na strana , do koja nedela obicno e bezbedno za bebusot da se spie na stomak , ja sum 11 nedela , meseto samo sto pocnuva da mi se poznava taka da uste mozam da lezam na nego ali mi e strav za bebusot da ne go gmecam taka
Jas piev paracetamol, mislam deka smees toa, imav strasni glavobolki, morav. I limon piev so sol mi pomagase.
Мамичке спиење исклучиво на лево, на нас креветот не ни чини па и лежење само на лево ме убива, ама боље така него ли да се мислам после. Синоќа спиев до кај 5 на лева страна, у ниедно време станав и не можев да заспијам до 6ипол, се свртев полу на грб, полу на лева страна малку поспав па малку на десна и пак назад на лева страна. Грб ме боли, ама едвај го дочекав па и да го малтретирам со спиењево кој, не сум јас битна, тоа е битно, маче мамино нека биде во ред па јас ќе се наспијам некогаш
Nego i jas da si se pozalam, zemav kanesten staviv vecra vaginaleta ama ic ne mi pomogna deneska epten mi e maka edvaj sedam na rabota, me tera pocesto vo wc, me pece dole koga sedam, duri i nekoi bolku u dolniot del kako mentrualni osekam, Ke puknam od makava, a deneska petok e koj ke ceka do ponedelnik da idam na lekar.
@coconaut побарај да направиш уринокултура. Јас имам болки сега долу мали ама константни, не знам дали од спекулумот од сабајле.