odnosi ne sum imala od koga doznav deka sum bremena t.e 2 meseca,a inaku sum 3ti mesec,ne krevam nisto tesko no postojano sedam na rabota takva mi rabotata,inaku pijam vitamin C,bedoksin i folna kiselina
jas samo da sereportiram super sme denes i jas i bebceto,nego rano mu e za izleguvanje.bilo samo muskulna bolka ama pusti strav i bubrezi i zolcka proveriv i kanal merevme i se uspokoiv. pozz mamicki
Mislam deka ti e vreme za magnezium da pocnis da pijas,jas gi pocnav samo sto mi potvrdija bremenost i dosega sum nemala nikakvi bolki (epten mali,ama ne vaka da me boli kako sto pisa ti)...sega imam ama kaj da e ke stas bebus taka da drugo mi e sega
Mesinja jas sinoka ili rano sabajle na koj kako mu odgovara vo 4 pod hitno zavrsiv na carski,se porodiv vo 29+6 bebusko e 1230 vo inkubator,jas cela den ja isplakav sega prvpat so pomos na sestrata stanav,me prefrlija vo soba,dojde pedijatar vo 7 mi kaza deka bebceto ima infekcija na kozata zaradi sto imav vnatresno krvarenje..ja zamoliv edna sestra dali ke moze da me odnese da ja vadim,mi reci deka e vo inkubator i dodeka ne se oporavam i jas i taa najdobro ke bide da ne me nosi ne bilo dozvoleno..da go prasam utre doktorot i dokolku dozvolel ke me odnesele..
@MilaP се изнамачи душо те гушкам искрено, држете се со принцезата, биди силна за неа. Ќе се грижат за неа, верувам дека ќе е се во ред и ќе расте здрава, права. Се најдобро од срце ти посакувам, само за убаво да читаме од тебе од сега!
@MilaP ајде да е жива и здрава ќерката, што побрзо да се гушкате! Бидете силни и двете, ви посакувам многу среќа и здравје!
Off @MilaP navistina se iznamaci, te citam redovno i mnogu mi e krivo sto tolku tesko pominuvas, daj Boze kje bide se vo red, kje pominat denovite vo inkubator ne e ni prvo ni posledno bebce pred vreme sto e porodeno, bidi hrabra i pozitivna, se kje bide vo red, ti ja isprakjam celata srekja na svet i izvestuvaj ne kako naprednuva bebus ili bebuska e??
@MilaP Душичка се измачи.Одмарај сега, принцезата ќе си порасни, ич без галје се ќе биди во ред. Ти посакувам среќа
@MilaP Cestitki,GOSPOD e golem ke bide se vo red i so tebe i so bebusot,mora da bides silna i hrabra za nea i za tebe,denovite brzo minuvaat ke bide dobro,ti pustam sreka
Sega se setiv, kako za uteha moze da ti kaze i @koritsaki taa e rodena isto predvreme, mislam deka citav vo druga tema ima pisuvano okolu 28 nedela e rodena pa neka ti kaze malku povekje okolu toa, vo sekoj slucaj @MilaP so tebe sme i ti kazuvam deka se kje bide vo red i naskoro kje si bides zaedno so bebceto
Mila, cestito kerkicka! Se ke bide vo red, ke si porasne vo prekrasna devojka. Jas (bidejki samata sum bliznacka) , rodena sum so priblizno taa kilaza kako tvoeto bebce, pa eve me sega,zdrava, prava Ti ja pisakuvam celata sreka i brzo oporavuvanje na dvete!
@MilaP честито керќичка, да ти е жива и здрава и голема да расне.Дај боже побрзо да зајакне за да се гушкате