мила прими сочуство навистина многу ми е жал , намам зборови со кои би ти се намалила болката туку и не постојат такви зборови , како Господ никој не е само нека ти даде сила да издржиш , биди силна Мила за синчето сега и на него си му потребна многу 
Мила мн ми е жал драга.Не постојат утешни зборови во овие моменти.Бог да ви даде сила да го истуркате овој лош период.
Ic da ne ti e gajle prvo ke se gledas samata sebe nikoj nema da te gleda ni pa da ti kaze fala,sto mozes i ako mozes pomogni sto ne toa e,jas skoro za nekoj den tri meseci lezam,se mi pomaga maz mii,i svekrva mi,sto mozam lesno nesto jas ,ic ne im se sekiram se gledam mene i bebevo,nezgodno mi paga sma treba da svatat toa e takva e situacijata ne sum jas vinovna uzivaj si
Lelelle mnogu mi e zhal od srce, primi sochuvstvo.. Nemam zborovi shto bi mozhele da te uteshat.. Bidi hrabra
@MilaP mnogu mi e zal,mnogu !! Bidete vie zivi i zdravi ,ne postojat zborovi sto bi te utesile sega,samo bidete silni .
Им убаво објаснување на бејби центар зошто тоа се случува, токму поради прекинатиот сон. Ама ми се смачи зошто деновиве само некој хорор приказни сонувам.
@MilaP soocustvuvam so tebe, premnogu e golema bolkata koja ja imas vo sebe i ne moze nikoj i nisto da te utesi, bidi silna ti treba ovoj period, ti si silna zena i majka, te gushkam i baknuvam..... @Mariangel jas od sam pocetok pa do den denes si gotvam bez problem, gi zavrsuvam domasnite obvrski kolku mozam, sadovi mijam, peram i na raka ponekogas, peglam, trcam po sin mi po cel den, sobiram igracki po cel den, go uspivam go hranam, bevme bolni sega zaedno i trcam po nego.......kolku mozes i ti e normalna bremenosta nemoj da se zalezuvas i da cekas nekoj drug da ti gi izvrsuva barem domasnite obvrski, se si raboti i pravi kako i pred bremenosta samo so povekje vnimavanje i odmaranje, se vo granica na normalata
@MilaP primete iskreno socustvo.Bidete silni vo ovoj tezok moment i mislete na prekrasnoto since sto vi go podaril gospod.
@MilaP Мила многу ми е жал, прими сочувство.. Стварно незнам шо да пишам шо и да кажиме не се доволни за да ја намалат твојата болка.
I jas strasni sonuvam,edni isti luge ,moze deka sum na bolovanje pa ne rabotam cel den lezam i navecer sonuvam ne sum umorna koj zna se nadevam ke prestane
http://www.babycenter.com/6_your-pregnancy-17-weeks_1106.bc Еве што објаснуваат околу соновите кај трудниците !! Знам дека е нормално ама искрено не ми се сонува веќе барем сега за сега.
@MilaP навистина немам збор и не можам ни да замислам низ што поминуваш!!! После се што претрпе.... Секој збор е излишен!
И јас многу сонувам и тоа се глупави кошмари па некогаш со солзи станувам извадена од памет.А обично не сонувам ама откако останав бремена нон стоп и само ги раскажувам дома