Умна глава си ти...младо девојче и плус тоа имаш изгледа голема помош од срцуленцето во тебе ! Искрено, мене не ми текна така а се помачив доста тханкс!
Hahaha ke se rodi nekoja natprirodna inteligencija bebushot Mi pomaga koga sum vo tesno ono znae koga treba Nema problem
dobar den I od nas mesinja,kako ste? Bev vcera na pregled I si go vidov bebusko se e vo red,samo nemozese. dr da mi go slikne se krie,za eden mesec sum povtorno na kintrola pa mozebi togas ke uspee
Denes me fakja nekoja netrpelivost, so dusha chekam da pominat moite 9 meseci i da si go gushkam bebuleto ne mozham da dochekam.. Vnatreshno osekjam nekoe treperenje nekoja netrpelivost uf Ke si posedi bebuleto ushte 4 meseci vo meshe i posle Takvo malechko debelko kroasanche moe Zdravje samoooo
Ти благодарам мила, за убавите совети и убавите зборови ... се расплакав читајки го твојов пост....ептен ме направи емотивна бременоста....Јас ионака сум емотивна и керкичето ми е такво, па сега уште повеке...Инаку така и планирав да ти кажам искрено, следниот викенд ке одиме здравје боже за срцева акција, па да и кажеме...И баш ке ти кажам како реагирала. Инаку јас имам 33 год, а за месец и пол ке полнам 34 Поздрав и секое добро, па се слушаме
Mesinja da ve prasam-sega kivnav dvapati i me presece epten kaj jajnicite po linija prava pod papokot(neznam kako objasniv) i nekako strav me fati zosto taka me zdobole....imala nekoja od vas vakva bolka???
@Pcelka94 ti blagodaram za podrskata a da ti kazam i jas sum taka rodena so tri pati namotkana vrvca okolu vrat barem majkami taka mi kazuva. E sega jas mozebi preteruvam so stravot ama deka mi e prva bremenost i zatoa tolku ispaniciv a doktorkava mi rece deka se mali sansite da se odmotka zaradi toa sto e slezeno mnogu dolu nisko, a jas sum imala tesna karlica i nema tuka dovolno prostor za da moze da pravi nekoi takvi dvizenja no kako i da e so gospod napred i so dobra misla veruvam deka se ke ispadne kako sto treba
Нема проблем душичке, очекувам детален извештај од соопштувањето! Да се радувате сите заедно на многу, многу убави моменти! Поздравче!
Јас кивав многу често во бременоста, ме пресекуваше некогаш долу ама мислам мускулите се , нема гајле бебушот.
Pa i jas od nigde nikade ke pocnam da kivam...ama sega taka posilno me zabole i iskreno se isplasivi sega uste malku me boli desniot jajnik.ama najbitno bebceto da e dobro,toa si mrda od preeska
Ќе биде се добро имаме уште малкуцка до упознавање со малите палавковци хахаха чим имаш тесна карлица може и нема да те мачат за природен пораѓај плус дека и умоткано малото , само здравје и со лесно да минеме
Mene istoto me snajde kako za Anastasia pak zaglaviv vbolnica samo ovoj pat vo 29ta nedela..decinata doma mi se ce poludam od maka..kaj za bebencevo vo mene pa i za drugite si se iznaplakav maki..a Anastasia mi fali 1 minutka ne sme bile razdeleni kako ce izdrzam jas neznam
Леле јас се отепав од кивање откако останав бремена, па кога кивам искрена да бидам страв ме фаќа и се држам за стомакот... А ништо не ми е , туку од нигде никаде почнувам да кивам , дури чудно ми е....
@only44you има нешто, мене и носот нонстоп ми беше затнат еве сега се ми помина од ко се породив. И тахикардијата, од над 100 пулс ми се спушти на 60-70.
За носот да не прајме муабет.... нон стоп сум затка....сепак мислам дека е хормонално, така и прочитав сега пред малце на еден српски сајт....., Како си ти мила, се опоравуваш ли? Се гушкате со бебуш?
Ke izdrzes,ke bides silna i za sebe i za angelceto sto go ocekuvas.Znam kako e i jas bev kako tebe,mene najgolema podrska mi bea mesinjata koi veke se izlesnija i idnite mamicki ovde na femina . Neznam kako ke reagira Anastasija,sinko moj bese mnogu mnogu lut zasto negovata majka ne go sakala i go ostavila,deca Sega vo bolnica poveke ke odmaras i ke bide se vo red,nemoj da se sekiras
@zalosna а зошто си во болница? Со лесно нека е и дај боже да те пуштат побрзо За керќичката знам дека ти е тешко,ама мораш да бидеш јака.Мало е не разбира,може и да се лути нормална реакција.Гледај сега прво вие со бебушот да сте во ред,па здравје сите тројца да се гушкате
Moram da izdrzam mila moram za bebencevo.. Mm me tesi preku poraki deka e se vo red a maloto uste nebilo zaspano sigurno mene me bara bez mene tesko da zaspie za to mi e zal se maci..Edvaj cekam da pomini ova nojc i da si gi vidam utre