мене модрица ми направија недела пред свадба, имав огромен хематом на рака а тоа никад не ми се десило стварно се неспособни
Dobar den i od mene majki.. Neka e chestit praznikot sv. Arhangel Mihail na site shto go slavat. Majka mi vchera chekaa slava a denes e imenden na sestra mi pa i jas si napraviv sofrichka sinokja so mm bidejki nemozhev da prisustvuvam na slavata Mm nacheka prilika si se napi rakiichka i od posna slava nie se omrsivme pak Mnogu na chesto ke mi dojde voa aj aj hahah I Gospod se chudi eve i sonce gree i vrne nadvor Vi posakuvam ubav den sitee
Lele jas pak sum zadovolna od niv,bev pred edna nedela,edno si imase 10 dusi pred mene a zavrsiv za 15-20 min.a drugo brzo mi zemaa krv i dobro bese.ama jas pak imam izrazeni veni i nemat problem so mene -odma ja naogaat I od mene neka e cestit praznikot i srekna slava i vecno ime na site sto slavat.Nie zdravje od dogodina ke si js slavime ovaa slava -denes ke sme kaj svekrva -of of ke si kasnam sarmicka
Мене цела бременост кај што одев за крвна слика ниту точка не ми се познаваше, дефинитивно до раката на тој што зема е, порано сум имала модрици со недели. А и за инекции исто после царскиот во стомакот ми ставаа фраксипарин в болница, дури бев таму модра бев, за дома ми препишаа плус 5 сама си ги ставав ништо не ми се познава. Со лесно на новите трудници, имајте најубава бременост!
Мами, колку дечиња имаш, која возраст се? Да ти се живи и здрави, како што сватив, ова четврто ти е, така? Големо браво ако е така, БРАВО!
Фала ти миличка и ти да си дочекаш.Добро си сватила имам 3 до сега првото ми е синче 8 години па после близначки две лепотици 6 години и во март здравје боже треба да се породам со четвртото златце А ти имаш ли дечиња или оваа првото сега ќе биде?
Mamicki pozdrav i srekjen praznik. Da Ve prasam dali vo bremenost moze da se gorat bradavici so tecen azot. Jas se rasprasuvav nekoj vika da se gorat, nekoi se protiv.Na nosot mi e i stvarno mn mi smeta, a od bremenosta uste poveke mi porasna
Добре ни дојде имај лесна и убава бременост и моите исто искачаат хаха првото е на 5 декември ,а и второво е од 10 до 15 декември со термин , и мажето мое е 19 декември
Е секоја чест! Мајка во вистинска смисла на зборот! Ти посакувам само радост и гордости да си дочекуваш од дечињата! Со лесно да си го дочекаш и ова сонценце! Инаку јас имам една ќерка од 11 години, ова ми е второ дете - рекоа девојче ќе биде!!! Имам 36 години а термин ми е крај на јануари 2016...едвај чекаммммм! Поздравче мила!
Ти благодарам на прекрасните зборови миличка.Нека е здрава и жива цуцката .И тебе нека ти е со лесно.Ти имаш уште малку време додека си се гушнете со ќерќичката,а до тогаш гали си го мешето и гушкај се со лепотицата Поздрав и до тебе
Gi zemav rezultatite I Tsh hormonot mi e 0.65 dali e toa ok? Ispituvav I proteinski status, da ne ispituvala nekoja?
Мамички, ние денес си го слушнавме за прв пат срценцето на бебушот и многу сме среќни @Sunshine_1979 мила денес и кажавме и на керкичката за прв пат дека ке има братче или сестриче и многу убаво ја прифати веста, сосем нормално и искрено премногу се израдува... Сега докторот ни закажа контрола после 5 недели, односно околу 12 недела. Поздравче до сите мамички , чувајте се , а јас ве гушкам најсилно
Bravos mila so lesno neka ti e sega,chuvajte si go bebush so kjerkichkata i daj Bozhe se da mine vo najdobar red. I od mene edna gushka A drugive mami kaj ste? Nanate? Mene ne mi se spie,osekjam bolka vo leviot bubreg i na shtrek sum so strav sedam. Probuvam da ne mislam na toa ama ne sum od tie nepanicharite,si panicham od malku :/ Dosadno mi e epten,ako e nekoj buden pishuvajte da ima shto da chitam
Е значи, 2 часот е, во 12 легнав а веќе втор пат станувам за во тоалет...ова ми е изгледа обука за ноќното станување за доење! Срце ми спие, по 5 минути дремам седејќи пред да станам од кревет ама голема мочла сум станала Браво @only44you , мило ми е што прегледот поминал добро, ајде натака се да оди лесно и убаво... Уживај во секој ден од бременоста но и внимавајте да не ја разбудите љубомората на керкичката, без разлика што е голема, ќе ја боли ако се чувствува запоставена! Нека биде дел од секој план и договор! Јас имав интересна ситуација кога го дознавме полот, почнавме цуцката да ја викаме "шефицата" а ќерка ми не слушаше ден - два и после ми вика "е кај бе мамо оди тоа така, уште неродена шефица ја направивте"...се најде некако повредена од нарушената хиерархија и ...веднаш го сменивме името! Поздрав миличка, гали го мешето, гушкај го девојчето и уживкајјјјј