Срцка живееме во такво стресно време колку ние и да не сакаме да бидеме под стрес од секаде излегува некој проблем дали финански дали нешто поврзано со семејство
Тоа е мила,мислам само на бебето да ми е живо и здраво.. И јас не сакам да се нервирам,не сум будала ако можам да се смеам јас да се нервирам. Ама ете посилно е од мене,не е една работа па брзо да се заборави. Не можам ни да опишам колку многу сакам да се преселам со душа чекам ама ќе дојде и тој ден.. Само ми е криво што баш во последните месеци сакам да си поуживам а неможам.
Денес се јавив во Спортски центар Борис Трајковски имало бесплатна јога за трудници, но само понеделник и четврот во 17:00 часот. Се мислам дали да почнам. Ми се оди но имам дилема дека до 16:30 сум на работа, па некако после тоа се осеќам уморна. За во Штип незнам каде како , но види ако ти се прави мерак пробај.
Мојот" најодговорен доктор " е Васо Коруновски , кога и да ти треба никад не можеш ни да го прашаш ни да се јавиш културно преглед да закажеш , а ако го прашаш нешто со мрштава фаца одговара или фино лепо ќе се изнасмее без соодветен одговор на прашањето
Mojava maticna kaj i da e ke odi vo penzija, pa ke treba da si baram nova. Ima li nekoj sto e zadovolen od negoviot maticen da mi go preporaca?
Јас сум кај Радица Бојчева, сега она е во ординација Ложанковски а од јануари планирала самостојна пракса, задоволна сум од неа во секој поглед освен плаќањето...како што пишав ехо е 500 ден. тоалета за брисеви 300 и сл. Инаку друга замерка немам за докторката, достапна ми е и многу фина!
Фала за советите Бубале, не можам да те тагнам и затоа те цитирам.Имаш право,ама оти напишале и баш се мислев,ќе видам што ќе правам.Инаку на списокот имаше и бањарка.Дома не користа бањарки,туку крпи и сигурно нема да купам некоја,за да ја користам неколку дена во болница.За бебето не ми требало облека,освен за изнесување еден комплет. Денес ѓи исправме алиштенцата за бебчо.Маж ми само треба да го избрише генерално регалот за бебето и да ѓи наредиме алиштенцата.Вчера вечер мм ме сонувал дека се пораѓам и кога запна се да било спремно,за секој случај.Изгледа како мине време на тој има поголем стрес од пораѓајот од мене. Инаку ние се вративме од шетање,ептен рано.Да се пофалам си купивме смарт тв од 48 инчи на Самсунг.Играчка за маж ми, да си има.Само што го купивме му викам кај ќе одиме сега,а тој сега право дома да го монтирал и да гледал тв.За џабе плаќаме паркинг во центарот за 3 саати.А, јас цел саат се беше утепала од спремање и излезе само за саат време шетање.
Јас сум кај Митановски и сум презадоволна, ама презадоволна. Плаќам ама знам за што плаќам, не ме гледа ради реда на ехо, секогаш имам образожени за проблемот и посветува по пола час само на разговор.
Душко Филиповски поликлиника букурешт,презадоволна сум многу добар доктор.Кога ми ја открија дијагнозата за бебето се јавувал кај сите доктори да бара мислење,кога се пораѓав се јавил на клиника кај главната сестра на оделение да ме нагледува.Топло го препорачувам ако сакаш ке ти дадам број за да прашаш дали прима нови пациентки.
Во Скопје часовите ќе се одржуваат под водство на професорите по јога: Ванчо Тасески и д-р Благоја Ѓоргиески Локација: хотел ТЦЦ Плаза (Центар) Термини: понеделник и четврток од 18:00 часот Пријавување на тел. 077 817 432 и 075 242 678 Гледам дека се во Плаза, да не мислеш на некои други? И јас се мислам дали да одам, ама на работа до 4 и пол, додека стасам дом 5 и треба пак да излегувам да одам. Не ми се оди толку за вежбите колку да се опуштам малку. Ќе мислам до четврток
@fairy88 haha isto kako mm da go opisha. Bolen e po televizori,kaj i da otideme ako ima televizori vo prodavnicata nishto drugo ne e bitno So zdravje da si go koristite mila
Фала и поубав да си купите.Од толку работи не ни беше до него,ама нели оти скрши го далинското на стариот и не можевме да му најдеме замена,моравме да купиме нов.За мене е компјутерот,јас не гледам тв
Neznam vo boris trajkovski keep j ke gi vodi casovite. Iskreno neprasav. Samo da nadopolnam.... Mi rekoa deka mora da se odnese lekarska beleska od maticen ginekolog deka si sposobna da vezbss, t.e. deka nemas problem so bremenosta. Da imase vo sabota nemase da mu ja mislam, vaka uste sum na um. Epten ke mi se fati trcanje odma posle rabota pravac tamu, neznam dali ke izdrzam.
@fairy88 ќе ја цитираш Бубале па ќе избришеш се освен името и пред него само @. Така јас ја означувам