Mmm... tortava prekrasna e, a sigurno e i mnogu vkusna. Neka mu e sreken rodendenot na Nikola, golem da raste, cel zivot da bide sreken i nasmean. Ajde sega i ti izraduvaj go Nikolce podarimu najubav poklon za rodendenov
Среќен роденден Никола, годинава ти со најубав поклон, да си жив и здрав дечко мал Цвеќенце, ако не си во Скопје во било која итна појди ќе ти кажат. Инаку стомачен вирус не е пропратен само со дијареа, повраќање, тт, грозница, ако имаш и вакви симптоми тогаш превземај нешто.
Zvonev na doktorkata ,ne mozev da ja dobijam,a tuka nekako u nemam verba vo doktorite.a sega edna drugarka e farmacevt i mi rece kapsuli dermaflora da pijam i b complex i caj od sipka.ona taka piela vo bremenost.
Ви блaгoдaрaм нa убaвите честитки пoвелете нa тoртa имa уште oгрoмнa е А мене oд денес пoчнaa пaк тие лигaвите дa ми пaѓaaт и плус пo мoкри ми се гaќите , нештo кaкo дa се нaближувa пoблиску нaјубaвиoт мoмент
Meskovci jas nastinav, nastinav i toa mnogu. Cel den mi tecat solzi, mi tece nosot i postojano kivam, se prasuvam sama zarem ova sega mi trebase. Pijam caj, ama veke pocnuva da me boli i glavata. Doma imam od kesickive TYLOLHOT smeam da se napijam ili ne sto mi preporacuvate vie dajte mi sovet ve molam ne se izdrzuva poveke.
Javi se na alo doktore, niv prasaj gi. Procotaj sostav i prasaj gi. Jas gi otekuvam, edno dve im vrtam.
@Pcelka94 Среќен роденден на синче големо да расте, секогаш насмеано да биде. И мојата керкичка е во декември и таа слична торта сака ама на два спрата со лалалупси коњчиња и водопад, мене никој не ме прашува веке , се таа знае што сака ух златциња само живи и здрави да ни се .
Tie prashoci vo bremenost jok, ni pod razno, supa, limoni, chaevi ovoshni, med, topla kupka, kapki od voda, sol i betadine i nishto drugo, ako kachish tt eventualno probaj da namalish prirodno, oceti, takvi raboti ama ako neke napuj se paracetamol i tolku.
Внимавајте со топлите бањи. http://www.todaysparent.com/pregnan...-to-safely-indulge-at-the-spa-while-pregnant/ Мојот гинеколог ми рече нема спа, топли базени и слично. Затоа откажав Банско. Наводно не чини топло многу кај трудници. Јавете се кај доктор дали може прво. Јас денеска направив грев, јадев една глупост, не дека ќе ми стане нешто, ама си ветив здрава храна со месеци сум дисциплинирана ама денеска зезнав. Криво ми е . Затоа утре дупла доза витамини.