Не срцке, двете ми се со царски, додуша за првото беше природно до на бокс и хитно мораше да се доврши со царски дупло кркав тогаш ипрактика еднаш царски секогаш царски, особено како кај мене со по две години разлика меѓу пораѓаи ме искараа и за оваа бременост, а за наредни строго ми забранија доста беше од мене!
Zdravo feminki.Bremena sum 8 nedeli i primam po dva pati na den fraksipiran.Nekoe iskustvo dali ima nekoj so ovie inekcii?Se primat poradi visoki trombociti,protiv zgrutcuvanje na krvta.
Fala mila,nekako uste ne sum svesna i sum emocionalno privrzana so temata Vestacko oploduvanje (posakuvam site da se prefrlat vo ovaa tema a vetacko da sw zatvori )
Со лесно на сите нови мешиња што дојдоа во темава и со лесно на сите што им дојде месецот што долго си го очекуваа Јас сум уште со Т и ужасно се чувствувам,се ме боли,неможам да мрднам,се утепав од пиење чаеви,течности,бутам овошје со вит Ц и супа јадам па ќе видиме како ќе биде.Битно немам ништо во урина,чиста е,немам бактерии само сум многу слабокрвна па понеделник ќе видам што и дал ќе ми дадат нешто за тоа.И уште незнам од што ми е вака пошто и грло и плуќа ми се чисти.И да,докторот ми рече дека можам да се мачкам со капсулите за непцата,дозволени биле во бременост па си разрешив мистерија Ајде добра ноќ на сите