A zosto bez anestezija da ti go pravat? Vo bremenost e dozvoleno da ti stavat anestezija bezadrenalinska i resen problem.
Epa ne sakam so anestezija, kolku i da e dozvoleno. A i tuka nejkat da chujat za apchinja i anestezii.. Dosta go otruv bebushot vo 4ti mesec vo bolnica
сум имала искуство со уреаплазма,среќа беше што ја открив пред да останам бремена,ја лечев исто со еритромицин,истовремено со мм,после тоа пак проверив и беше успешно излечена.Само пиј си ја реддовно терапијата и не се секирај,ќе се излечи.Среќно
Може само да ти го исчисти малку забот, непцето, лек да ти стави, да ти се олесни. Што и да му правиш ти сама ќе ти помине само за малку, ама нема да биде долготрајно. Многу време ти е да седиш со болка, а забот е една од најлошите. @alisijad и јас немав никакви мачнини, не ми се ни гадеше. Пиев магнезиум 300 директ од почеток по препорака на доктор, имав почесто менструални болки. Честитки и за @slimy
@slimy cestitki super so lesno da si iznosis bremenosta,se sekavam na tebe koga Ve citav tebe i Lori-30
devojki koj doctor ke mi go preporacate za 2 skrining? dali nekoj ima praveno kaj nekoj doktor vo Plodnos?
Многу ви благодарам девојки од све срце, И јас на првата бременос многу повраќав ништо не можев да јадам катастрофа бев ама сега сеуште не повраќам изгледа сеуште рано е .
здрaвo женски.Ве читaм и си рекoв и јaс дa се пријaвaм .Бременa сум 13неделa првa бременoст и мaлкустрaв ме фaкa.Пoз зa сите идни мaмички
добре дојдје идна мајчичке . ајде со среќа и јас сум во истата фаза само сум 6та недела ... срав да не расправам ама тоа е ајде со лес да ни е !
Neka vi e so lesno novi Meshinja i nema zashto strav da ve fakja se kje si bide vo najdobar red..... ova vi e najubaviot period uzivajte vo nego
Др. Кристинка ќе ти ја препорачам, и како човек и како доктор. Се ќе ти објасни, се ќе си гледаш и сама, плус е многу пријатна. Од втор скрининг до пораѓај кај неа одев и од пораѓајот сум презадоволна, а и после тоа.
Јас само што останав бремена кога направив урина леукоцитите ми беа до плафон и имав +++ кај бактерија па кога направив одма и уринокултура немав ни бактерија ни ништо.После неколку дена пак правев обична урина па леукоцитите ми беа мирни а во бактерија само еден +.Направи си за секој случај уринокултура ама не паничи,може немаш ништо како јас што немав.