СРЕКНА НОВА ГОДИНА НА СИТЕ МОИ ТРУДНИЧКИ ДРУГАЧКИ , СЕ НАЈДОБРО, И ГОДИНАВА СО БЕБУШКИ И РАДОСТИ....ПОЗДРАВЧЕ
Добро утро мешиња...јас моите честитки ви ги кажав нема пак да дробам Туку видовме што видовме прво бебе во МК, ајде ние сега да видиме кое ќе биде прво бебе на форумов и прва нова трудница пријавена на форумов
машала, машала, оваа мајка му го фатила редот шала на страна , големо да и расте ајде мешенца сега да видиме кај нас која ке го почне редот
Мешенца, искрено еве стартот на НГ, дадов еден предлог за вас: Искрено се надевам дека ќе го прифатат, зошто и вие сте многу активни на форумов Фемина и допринесувате.
^А за прва трудница во новата година ќе се дава нешто Не знам дали сум била добра или лоша што Дедо Мраз ме изненади со
^бравооооо.....оооо боже фала ти за оваа прекрасна радост на стартот од годината. Имај убава и лесна бременост, без големи маки да си го дочекаш ангелчето во раце....
^ова е многу добар знак...знаете се верува како ќе ви бил првиот ден така цела година. Што значи многу позитивни тестови ќе се изнагледаме
Јас сум уште онака малку збунета Не ни беше во план, мислевме да го пркнеме малку нудистчево мало па здравје за 2014 планиравме да работиме на нова принова ама како беше тоа изреката: If you want to make God laugh, tell him your plans баш така
честитки, имај си лесна бременост, па ајде да повлечиш со тебе уште многу други да си видат две цртички
честитки за новите трудници да имаат лесна бременост јас уште чекам уште 5дена ми е терминот па ке видиме малава дали ке сака да искочи или кеси продолжи уште да плива и да ужива...поздрав до ситеее
Среќна нова година и од мене драги мои труднички, идни трудници и веќе станати мамички Ви посакувам најмногу здравје прво и основно, па среќа, љубов и се останато во новава 2013. Сакајте и бидете сакани и секако по некое детенце на сите кои се во исчекување Ве поздравувам сите