Sorry за офф топик, јас само да прашам, сликата од аватарот е твојата фамилија? Ако е да, морам да кажам дека сте пре убави
Треба болки да имаш ама не почнуваат одма најчесто после еден ден почнуваат.Несе плаши секе биде во ред.Има многу жени кои се породиле само што влегле во 9 месец па дури и порано па се родиле здрави и прави дечиња.
Немај галје, јатрвами само шо влезе во 2 дена во 36 недела беше и се породе, со 2кг чоек, после падна на 1950, абе враце гинеше. Па сега маж голем е 11 месеци има.
Zenicki spiete li? Jas oko ne moze da sklopam.Bebus me utepa ovaa vecer.I do sega ima udarano,samo deneska go dostigna vrvot.Tri saati bez prestan mava,meseto mi go raznese.Oci mi pagat,od nego ne mozam da zaspijam. Boli ta nemaj do kade, a utre treba da mi dojdat rano sabajle gosti.Mu pustiv prispivni pesni,ama maz mi go uspivam so niv,a bebus gajle nema poln e energija. Imala li nekoja mama vakvo iskustvo? Izgleda unapred kazuva koj ke e gazda vo kukata
Најубавото чувство! Уживај додека е во мешето и не мисли ништо повеќе, за некој месец ќе го бараш истово верувај ми Добра ноќ и убави сништа
Јас два месеца веќе не спијам , преку ден ако украдам некој саат. Инаку не ,цела ноќ летаат рачиња ноџиња си претка , си клоца на сите страни , па си шетка горе доле . Ама не сме единствени многу жени не спијат Додека се смирила да заспиеш ,па стануваш да мочкаш Се на се мачно е ама и слатко
Jas sum 18ta nedela, i mene isto, od 12ta nedela koga bese prviot skrining pa navaka samo so eho na stomak
Леле мамички, јас цела ноќ око не склопив.... Ме болеше ногата десна значи целата од горе од колкот па се до стапалото... Значи не е грч туку како ревматска болка .... И еве сеуште и сабајлево ме боли и тоа убаво боли ..... Искуство ???
Јас имам болки исто во нозете , поготово колковите ...бидејќи познато е дека сите спиеме на страна . Докторот рече дека е заради зголемената тежина на самото тело која ни е концентрирана на тој дел. Јас ги осеќам како набиени и со пулсирачка болка..
Јас баш сум уплашена, бидејќи сум 13-та недела , па си велам што ке правам јас до крајот ? А заборавив да се надополнам дека и камен ладно ми е целото стапало....
Prasaj si ginekolog,ama probaj i so Magnezium-skoro site go pieme vo bremenost ili moze ke ti dozvoli Paracetamol(barem da ti se opustat muskulite). A za ladni stapala jas cela bremenost ja minam taka ili napij se cajce da te stopli.
Pijam sekoj den magnezium od 250mg od Natural Wealth, a vcera se napiv i eden sumeci magnezium i veruvaj kako nisto da ne sum se napila ...... Sega mm mi donese Daleron od 500mg se napiv eden , pa ke vidime ....
Epa dobro,mislam deka od daleronot ke popusti bolkata.ajde odmaraj ako mozes i zatopli se ubavo.ke pomine
Кога веќе се жалите на болки, и јас да се пожалам. Два дена ме боли десната града, само на едно место, како бодежи, како со нож некој да ме боди. Ама стварно многу боли
Прашај го гинекологот кога ке одиш на контрола, но јас мислам дека се шират млечните канали, односно градите под дејство на хормони се спремаат за лактација...
Добро утро,јас само да се чекирам @kallias @Tinushka фала ви на одговорите јас вчера едвај заспав. Бебуш е пак буден и пак ме поздравува со бокс и клоцички,се чудам дали воопшто спие.До сега некако полесни му беа ударите,сега кога мавне ѕвезди избројам. А, дада ми ми вика машките бебиња биле мрзливи,не се движеле многу-аха сигурно Гостите ќе ми закаснат изгледа,не можам да чекам,ќе одам барем кафе да си сварам Еве и за вас кафица На сите Мами имајте убав ден
Добро утро и од мене Денес сме нешто помирни од вчера, изгледа му се допаѓа денешнава музика, вчера латино му пуштав па изгледа многу играше, денес со Пинк Флојд ужива, не клоца како вчера. На вечер не ме остава да заспијам, многу клоца, фудбалер или тенисер ќе биде, можеби рачињата му се посилни Јас сум за второто
Здраво мешковци.Синко клоца ли клоца и он е изгледа среќен како мама.Вие како сте? Утре нова година колку само брзо помина 2015.Се спремати ли некаде да одите? Гледам дека повеќето термините ни се во 2016 вие кога треба да се породите кој месец? Изгледа Бубале се породила подолго време ја нема