Е многу се изнервирав.Резултаатите од хигиенски во ред,т.е негативни се а повторно имам зеленкаст исцедок,утре сабајле со резултатите кај др.одам
И јас лежев 2,5 месеци и сигурно затоа скоро цел месец ме корнеше раката од болење.Кога те прочитав одма ми текна на мојата болка па затоа морав да ти пишам,да те утешам дека не е страшно Уживкај сега и гали мешко.За полот можам да замислам колку е среќна ќерка ти,на мојата не и се исполни желбата дадичка да има ама се убедивме дека и со батко ќе и биде исто многу убаво па сега веќе и на баткото се радува многу
Знаете дали може да се конзумира чај од ѓумбир во бременост? Инаку денес си сме предпразнично расположени убав ден на сите
Зошто се иизнервира? Многу од нас кажавме дека сме имале зеленкаст исцедок и негативни брисеви. Барем 5-6 трудници споделивме искуство дека имаме таков исцедок, и кажавме дека е нормално (се разбира доколку е резултатот негативен). Со сила болести нема потреба да си бараш. Ако си се негативни, терај си. Еве не нас другите здрави и живи сме. @Mariangel , нека ти каже, за ова неколку пати сме зборале.
Јaс сум мнoгу трoмa стaнaтa, едвaј oтидoв дo прoдaвницa. Oсеќaм притисoк вo стoмaкoт, oмaлaксaнa сум, бaшкa и стoмaкoв ми пoрaснa не знaм кaкo мoже вaкa рaнo Акo oд сегa сум вaквa зa пoнaтaкa не ми се мисли
Воопшто да не се плашиш, ништо нема да ти биде и бидејки си сама сега , гледај да не одиш негде далеку, туку тука негде во околина колку да ги пуштиш нозете малце.....секој ден по малце, па така и ти убаво ке си се осеќаш, а и здраво е и за тебе и за бебенцето
Ништо тогаш не верувам дека ќе има термин за мене освен ако се обидам да фатам некои врски како и да е во систина може и порано да се закаше нели Едит: иначе цела сум збунка, скринингот и приска се едно исто или различно? Ако се различно во ист ден ми ги прават ист доктор или како ???????????
Прискa се прaви.преку крв и се прaви истиoт ден сo скринингoт, зaштo се пoтребни мерките oд.ехo зa прискaтa.
Мешенцаа, ајде да ја пофалам @KikuFFka, вчера на свет донесе едно прекрасно машко бебенце. -Ми рече да пишам јас бидејќи неа и кочел нетот... Нека е здраво и живо среќа да го прати во животот...
Neka e zivo i zdravo sinceto na @KikuFFka golem da raste i samo ubavini da go pratat vo zivotot. @Bebulleee a ti pobrzo da ni se pridruzis vo temava
Mesinja smeam da se mackam so rakija na gradite i na grbot?? Pocnaa da me bolat gradite od sto sum nastinata i tesko disam pa dali da probam vaka bez da panicam ili da odam na ginekologija?
Земи сало со малце сода измешај намачкајсе.. Семи една мрсна харија дупнија на неколку места да прима воздух и преспијај со тоа.. Така неколку вечери.. Опушта.. А со ракијава незнам, не би требало да смета ништо, сепак нека кажат по искусните
Doma nemam salo,ke treba da pobaram.inaku toj lek sum go cula ,pomagal za kaslica i bolki vo gradite.ama aj ke vidam do posle sto najdam prvo
Почнуваат со појаки менструални болки на 40 мин мене ми беа па после појаки на 20 мин истовремено ниско доле и во кичма па после на 5 мин најаките болки. Среќно и смирено
Мешковци од 2015 ни остана уште еден ден.Некој од нас своите најмили чеда ѓи земаа во прегратка оваа година,но повеќето ќе ѓи земеме во 2016.Ви посакувам многу здравје среќа љубов бериќет и се најубаво во годината што следи. И во 2016 повеќе трудници да ни си предружат во оваа наше тимче Поздрав и ве гушкам