Стави обавезно, од неколку места ми кажаа дека е многу корисно пред пораѓај да се прочисти каналот од кандидата. Дури и педијатарот на предпородилната обука не советуваше да ја лечиме кандидата и да не ја оставаме како неопасна нетретирана.
Женички убави и мили,кај и да бидете вечер убаво да си поминете.Јас дома ќе си бидам,ми помина малку ова со синусиве па полесно се дише
Мешиња убав помин вечерва каде и да бидете, Среќна Нова 2016 година на сите, да сте здрави живи исполнети само со убавини, до година и побројни Тие што оваа година не видовте 2 цртки ви посакувам што поскоро во нареднава да видите Ве гушкам сите и ви посакувам среќни празници
Милички кaде и дa идете вечер сo кoгo и дa бидете нaјубaвo дa си пoминете Вo нoвaтa 2016 гoд. ви пoсaкувaм нa сите дo еднa здрaвје , среќa и бериќетнa гoдинa нoвите мaмички дa си имaте леснa и нaјубaвa бременoст , нa пoгoлемките труднички нaјбрз и нaјлесен пoрaѓaј (кaкo мoјoт зa 15 минути ) , и сите штo ги чекaaт двете цртички дa ги видaт уште првиoт месец oд нoвaтa гoдинa Еве пoздрaвче oд Никoлa и Милaн дo теткичките
I jas vi posakuvam prijatna vecer kade i da ste i Novata godina da vi bide ispolneta so srekja,zdravje,uspeh,beriket i ljubov i so uste mnogu decinja.Posakuvam grupava da se polni so novi trudnici,tie sto sme prikraj da si imame lesen poragaj a na taze mamickite prijatna i ubava vecer so malite srcenca. Samo ubavini da ne pratat vo Novata 2016 godina
I jas i sinko ve pozdravuvame! Vi posakuvam na site ubavo da si pominete vecherva kade i da ste, da ste veseli i raspolozheni! Nemoj alkohol da ste piele, kje ve skrsham! Potoa da vi ja chestitam malku porano Novata 2016 Godina, neka ovaa vi bide najuspeshnata godina do sega. Pred se bidete zdravi i zhivi i vie i vashite najmili, i uzhivajte vo praznicite koi ni pretstojat. Galete meshkovcite, ovaa nova godina se vo meshe a narednata vo nashi pregratki Ve gushkam site, i ushte ednash vi posakuvam na site ubava vecher!
Убава вечер девојки ! За следната година ви посакувам лесна бременост, лесен пораѓај, полни раце со здрави живи и убави бебиња, многу уживање во првата година со бебињата и следната Нова година да си честитаме со слики од бебињата облечени како Дедо Мразовци
E arno de da bev u mk ama tuka ni znam sho e ni kako e ni nisho maka si imam nikoj ne saka da te islusha na tel. Sega sum vo itna da vidime sho rezultat kje ni dadat.
Srekna Nova Godina zenicki da ste zdravi i zivi i ovaa godina da drzeme ubavi i zdravi bebusi vo raci
Srekna nova godina na site,samo ubavi novosti da ni donese ovaa godina,se nadevam ubavo si pominavte I proslavivte.
Среќна нова година, многу здравје,среќа,љубов. Леснина господ да ви дава, и што повеќе да се полни темава со мешиња
Среќна нова година на сите, да си имаме лесна бременост, господ да не чува и нас и бебчињата и да си се гушкаме сите со нашите сонциња во новата година party:
Тргна годинава Во 12 и 1 минута родени се три бебиња, и тоа две близначиња Не сум чула досега за толку бебиња Значи ќе биде плодна годинава, многу бебиња ќе има
Јас сега станувам и одма отварам интернет да видам што е бебето што се родило прво. Среќна нова година мили женички да стр здрави и живи вие и вашите ангели во мешињата
Zenicki, srekna neka ni e novata godina!!! Da si se guskame so nasite bebulinja, zdravi i pravi da si gi doneseme vo nasite zivoti. Da ni se pridruzat od drugite temi godinava sto poveke zencinja, a nie da prodolzime so druzba vo bebeski muabeti!!
Srekjna nova i od mene zhenichki, se najubavo vi posakuvam! Da bidete srekjni i veseli, da ste sakani i mnoogu uspeshni! Vi posakuvam lesen poragjaj na site, i zdravi i zhivi bebulinja vo race Otvorena pokana ima i za site tie shto sakaat da vidat dve liniichki na testot godinava, da se zgolemi tri pati brojot na trudnici vo temava i da si bideme edno veselo drushtvo so shto e mozhno povekje pozitivni iskustva.. Ve gushkam i pozdravuvam site
http://img1.picmix.com/output/pic/normal/8/4/5/6/3936548_42303.gif Dobar Den Meshinja mi fali malku snegce za da se oseti poubavo Praznicnava atmosvera...