Нека се здрави и живи новородените бебушки,а вас мажички идни среќна нова година.ние сме супер нешто не мрдкаме си уживкаме со новогодишни филмчиња. @AngelOfArh слабо ја читкам,како помина на скрининг? Убав ден на сите
Mesinja moi Ubavi srekna I beriketna nova godina vi posakuvam lesni poragaj na site Koj se vo iscekuvanje I mnogu novi idnI mamicki da si gi vidat ocekuvanite 2 crtki baknezi od mojot jovan
Dragi meshinja neka novata 2016 godina vi donese mnogu zdarvje,srka,ljubov,paricki i uspesi na se polinja! Na site vi posakuvam lesno da si gi iznosite bebushkite do kraj , da si imate lesen poragaj i da si rodite zivi i zdravi dundinja i kurinja Tie nas ovaa godina ke ni ja donesat najgolemata sreka SREKNA NOVA 2016!
Мешиња, Среќна и бериќетна нова година ви посакувам на сите и господ на сите да ни дава леснина и со лесно да си ги износиме бременостите до самиот крај .... Ве гушкам сите најсилно
Среќна Нова година мешиња нека оваа Нова година биде исполнета со многу љубов, радост, успех и сите да имаме лесен пораѓај Каде и да сте ви посакувам убав помин.
Mesinja,Srekna nova godina,mnogu sreka,zdravje,ljubov i galenje na mesinja se nadevam temava ke ima mnogu novi mesinja i mnoguuu bebulinja Jas si brojam nekako sitno,vo ponedelnik sum na prvo ctg pa ke vidime kako ke bide
Se budam sabajle otecena vo raceve do nemaj kade. Prvpat mi se desava. Dali od jadenjevo verojatno deka soleno, dali deka prvpat piev kokakola neznam, vazno nemozam da svitkam prsti.
Можно е да е од соленото, јас од солено и од топло отекував обично во нозете. Сега не е баш најтопло времево, ама дома ако ти е топло може да е некоја таква комбинација. Мене ми се повлекуваше за два-три дена.
Мешиња да ве прашам. Знам зачестеното мокрење е нормално во бременоста ама ова моево е претерано, кој што прави јас во веце сум. Цела нок станувам , и да сум мокрела пример пред саат време пак имам чувство ко со саати да не сум била во веце Не пијам до толку течности, стварно не можам ни од дома да мрднам, на секој пола саат- саат јас во вц сум
I mene mi beshe taka vo prvo tromesechie, se chudev i jas. Sum slushala pri krajot deka se sluchuva toa ama za vo pochetokot ne sum znaela.. Ama normalno e ne se sekiraj, duri togash pochesto odev otkolku sega vo 7mi mesec
И јас сум мочла голема, понекогаш дури не можам да додржам и пуштам Најтешко ми е кога одам да полагам, ем планирам, ем трчам после право во вц.
Мешенца, пред се ви посакувам среќна нова година и весели празнични денови! Со лесно да си ја истерате бременоста и годинава да ви биде една од најсреќните во животот, која вечно ќе ја паметите по најубавиот момент - првата средба ео бебуш! Простете што ме немаше некое време, имав толку случки на приватен план кои не ми оставија ни време ни желба да ви пишувам, среќа сега е зад мене тоа.... имам мноогу нотификации и пораки но тика накратко ќе ви кажам што ми се случува. Закажан ми е цр од почеток на декември нели, но како што пишав пресметките и реалното зачнување ми се разликуваат три недели па одлучив да биде колку може покасно. Сега сум веќе 39та и секој ден сум на цтг но дојде до компликација која максимално ми нарушува секакви планови па одиме на кога ќе дојде шо би рекле јајцето на гз тогаш.... дома сите еден по еден прележаа бронхит,две недели со тоа се маткаме, еден оздрави друг разболи... јас кога се пожалив кај матичната дека осеќам како ме фаќа и мене а ме чека породување ми препиша врачарски лекови кои само ме доведоа до состојба во која сум сега, да не можам ни да дишам, ни да спијам со денови се изнамачив и убаво се разболев и јас Згора на се болницата нема греење, од дома да си носам калорифер треба Па сега се молам деновиве да не ме фатат болки зошто едвај за себе стојам камо ли бебуш да држам, дојам и недај боже да го префатам а цр е тешка операција, боли раната и онака, а јас сум раскивана и раскашлана.... Птостете уште еднаш што ем толку ме немаше ем сонагативен пост и до сите кои ми пишавте и ме мислевте. Ова мое бебуле е јуначе и ќе издржи до крај за да биде убаво се... после толку случки кои ми се испослучуваа во бременоста... мора јуначки до крај!!!
Сaмo хрaбрo срцкa и све ќе биде дoбрo , ти јa пуштaм целaтa среќa зa дa прoјдеш леснo и брзo дa се oпoрaвиш
Ajde @♡BuBaLe♡ site losi raboti neka si zaminat so starata godina,a vo novata godina prvo da si ozdravis pobrzo i da si se porodis so ubavo i so lesno i nabrzo da si se guskate so bebus
Ti si mojot heroj ke gi izdrzis site prepreki i se ke bide mnoogu ubavo mila moja majkicke te guskam se nsjdobro ns tebe i na tvojata familija...