СРЕЌНА НОВА 2016 !!! Нека ни биде највесела,најдобра и најсреќна на сите мамички . Со лесно да си ги дочекате бебушките а тие веќе што ги дочекале нека се гушкаат и уживаат ЗДРАВЈЕ и ЉУБОВ цела година да ве пратат .... Се најдобро !!!!
Среќна нова и од мене... Ви посакувам се најубаво.. Јас од денес влегов во втор триместар и сум пресреќнаа... Едвај чекам да почне да ме клоцка.
Среќна нова мешиња и се најдобро ви посакувам Јас сум многу раздразнета деновиве,цело време ми се плаче,луди хормони,невидена работа.Плус имам проблем со кожава,многу ме чеша и ми се перута,од чешање мислам ќе се разранам.Плус се поправив 9 кила и ме фаќа лудило,а пусто се ми се јаде,башка сега е време кога неможам да одолеам на многу работи па маф ми е работата Ајде имајте добра ноќ сите
Среќна 2016 бубале! Остави сѐ во втор план и гледај си здравјето и дечињата...ситно ти се брои до средбата со златцето твое! Нека ти биде со лесно! Побрзо оздравување ти посакувам мила моја!
Ajdeee i jas se seftosav vo Novava so pristoen skrining. Fala Bogu Inaku sum so skraten cerviks, ustvari 3cm mi e a granicata e minimum 3cm.. Ete go toa "Alles gut" na mojot doktor Isto i nedelite greshno vodeni, i novava doktorka se chudi za glava se fakja bebeto ne odgovara mnogu malo za nedelite.. Pa i objasniv deka pokasno e zachnato bebeto i deka doktorot moj nejkeshe da chue za toa pa me vodi 2 nedeli ponapred i togash reche dobro e taka veke odgovaraat nedelite so goleminata Fala mu na Gospod, i mene malku mi olesni konechno
Јее, стигнавме на ред јануарските бебчиња...уствари уште и некои од декемвриските ги чекаме ама ситно а динамитно ми е... Некоја нервоза ме фаќа, нит ми се спие, нит место ме држи! Фала богу мешето расте, девојката не ме клоца, нежничка е куклата на мама, само си се вртка лево десно, и станува тесно оти на последниот преглед ми рекоа дека е околу 3,5 кгр! Чат-пат добијам некое ноџе у ребро ама ги обожавам и тие моменти. Се е спремно за големиот ден...уф што не минува побрзо времето!!!
Mesinja moi znam déka prasanje vo ne e za Tuka no sepak kako naj aktivna tema da si prasam se porodiv si carski rez I kevarev Samo 10 dena Dali e Toa normalno? Inaku mi se pojavi I kandidata Edna nedela veke ja lekuvame so caj od kamilica I soda se Mislam denes da zemam kanesten vaginaleti Mislam déka nema da mi pravi problem ve guskam I imajte ubav snezen den
Јас да ви се пожалам ноќеска сонував ужасен сон и уште сум под влијание (нема да го раскажам сонот). Мешето ми расте со брзина на светлината. До вчера одвај се познаваше, сега сум како кога бев деветти со син ми Убав неделен и снежен ден, ние одиме да купиме џип за баткото.
@Mariangel 3 cm ne e strasno, no sepak odmaraj poveke vo lezecka polozba, ne krevaj nisto tesko. Jas sum so 3 cm cerviks od start I so vnimavanje ne se namali. Eden sovet do site ne davajte vaginalno da ve gledaat so race, ne pred 37-38 nedeli, ete mene sto mi se sluci od toj pregled. So vaginalna sonda da, moze, I toa samo kaj proveren ginekolog na koj mu veruvate.
Daaaaa @Lisa_Maja fala boguuuu )) sea bash na mazeto mu vikam vecer filmce,na toplicko doma i vince i uzivancija....od prozor ke gledame u dvor snegce mmm meraciii
Јас вчера имав силна болка на левата нога и горе кај што завршуваат гаќичките, па надолу целиот бут, премногу ме болеше а траеше многу малку, испив два магнезиума и ме опушти. Инаку немам зголемен апетит, цело време сум си 46 кг, што да правам? Денес веќе сум во 17та недела. Имајјте убав ден сите и среќни празници.