Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. loki.c9

loki.c9 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    478
    Допаѓања:
    201
    Среќна нова година и од мене до сите трудници :*

2. Eleonorastrumica

Eleonorastrumica Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    196
    Честитки до тебе и на нудистчето твое да му се роди една нудистка па заедно да си се шеткаат нудистички по дома

На bittersweet му/ѝ се допаѓа ова.
  3. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    478

Среќна нова 2013 година феминки мои!
    Оваа година ќе ни биде најсреќна бидејќи ќе си ги донесеме на свет нашите чеда, ќе ја збогатиме нашава државичка со наталитет ;)
    Бидете здрави, среќни, сакани и бериќетни...и најважно со лесно да ни помине породувањето на сите, па да продолжиме да се дружиме во темите за бебчиња.
    На новите трудници им посакувам лесна бременост, а на нас кои веќе ги броиме последните денови само сила и среќа на најубавиот момент од животот.
    :inlove: :inlove:

На ancetupance му/ѝ се допаѓа ова.
  4. silk

silk Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    892
    Допаѓања:
    778
    Честитки за новата трудница. Следната година ти да го пречекаш дедо мраз со поклон, бидејќи оваа тој ти го донесе најубавиот подарок што може да се замисли. :)

5. ancetupance

ancetupance Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2011
    Пораки:
    239
    Допаѓања:
    164
    среќна нова 2013 година мамички, оваа година ќе биде посебна за нас- најубавиот подарок во нашите раце-конечно!

6. Delgadina

Delgadina Популарен член

Се зачлени на:
    21 октомври 2012
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    391
    признавам дека ги демнам Јануарки која прва ќе се породи :$ едвај чекам да видам некоја убава приказна, искуство прекрасно, и некое сликиче од мали обравчиња. :D

7. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    Битерсвит честитки !!!!!
    Имај лесна бременост! Поубав подарок од Дедо Мраз, здравје :D
    Ајде да видиме која ќе е следна :inlove: Ви посакувам на сите што сте во исчекување, што побрзо да ги видите двете цртички.
    А од утре здравје С.Ломбарди ќе се префрли во друга тема :rofl:

8. silk

silk Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    892
    Допаѓања:
    778
    Сењорита тука ли си? Како се осеќаш,спремна ли си за утре? Леле колку убаво, уште 20-тина саати ќе си го гушнеш синчето, после 9 месеци конечно ќе му го видиш лиценцето.
    Да ни пишеш одма како си поминала,немој да не оставиш да те мислиме....
    Со лесно да поминете, да излезе бебето живо и здраво, и мама најбрзо да закрепне... :*

На senjorita.lombardi му/ѝ се допаѓа ова.
  9. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.436
    Допаѓања:
    5.396
    Сењорита со лесно нека ти е утре и ајде конечно гушкање со твоето најмило :inlove:

10. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    јас еве се бањав се спремам, 100 пати прередувам местам правам списоци нешто дане заборавам. ако има интернет ке ве известам секако што и како поминало. :*

На kallias, silk и koritsaki им се допаѓа ова.
  11. lale24

lale24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    149
    Ајде Сењорита со лесно и убаво нека ти е и да си го гушнеш малото што поскоро... :*

12. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    Лелееее колку возбудлив момент, не само за тебе туку и за нас:) јас се радувам како мене да ми се случува:) :* нека ти е со лесно драга, ти посакувам убаво да поминес, се да е во ред и да узивас :inlove: колку само е блиска средбата со твоето ангелче....поздрав и писи ни веднас стом ке мозес :*

13. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    559
    лелел ке се расплачам ... во последно време штом слушнам за некое бебенце одма солзи ми идат, може дека и јас едвај чекам бебушко мој да го видам, па се соживувам ;)
    да поминете најлесно утре и секако се да биде во ред па ке чекаме да ни пишиш како сте :* :*

14. danielka0507

danielka0507 Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2011
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    308
    Да си поминеш најлесно на свет и да го гушкаш бебецот и од сите нас!!!
    Среќна Нова Година на сите и оваа година да бидете најсреќни....

15. ceki89

ceki89 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2012
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    71
    С. Ломбарди ајде со Господ напред да поминеш со лесно... и јас сум утре на преглед возбудена сум и за себе и за тебе :) :) поздрав

16. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    Ljubicica, solzi ti idat zasto iskreno se raduvas, i jas go imam istoto cuvstvo:)pozdrav i se najubavo

17. Cacush

Cacush Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2012
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    32
    Честитки, ти посакувам лесна бременост и се најубаво, тоа се најсреќните моменти во животот. Се најубаво!

Среќна Нова 2013 година. Ви посакувам пред се многу здравје, среќа, радост, љубов, почит, да Ви се исполнат сите желби и многу успеси во животот. На сите кои сме во исчекување на нашите најмили Ви посакувам лесна бременост и без страв, а на останатите им посакувам што побргу да се израдуваат со 2 цртички, а воедно да не израдуваат и нас. С.Ломбарди ти посакувам лесна бременост и убави моменти поминати со бебушчето. Јас денеска бев на мојата последна контрола, моето бебче е свртено и веќе е спремно, веќе завршуваме со 37 недела од бременоста и со нетрпение го чекам моментот когај ќе го видам. Имајте пријатна вечер и поздрав до сите :* :* :* :*

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^ ајдеее Cacush и тебе и на senjorita.lombardi само со лесно нека ви биде! Ние сме тука чекаме..... :clap:
    п.с. и по една мекица со парче сиренце,чекаме...:lol:

19. Delgadina

Delgadina Популарен член

Се зачлени на:
    21 октомври 2012
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    391
    Морам да си кажам што ми се случи во Систина вечерва. Се решив за Систина и 4Д таму заради хуманиот однос што сум го имала до вечерва од страна на персоналот, но очигледно секаде има невоспитан и вообразен народ кој гази без око да му трепне. Имав закажано најуредно без никакви врски во 18и30 и заради госпоѓици кои немаа нит закажано ни гледаа дали има некој што чека, влегуваа со врски вртејки по телефони на вработени во Систина. :@ Мм и јас збеснавме од чекање и неколку пати станав да и потенцирам на госпоѓицата на шалтер дека редот одамна ми поминал и дека треба да ме повикаат на преглед, дека овој нехуман однос скапо ќе ги чини. Девојката ми кажа дека има само едно ЦТГ пред мене и јас сум следна, таман ми потврди, влезе еден вообразен идиот со сопругата и малолетната ќерка, го побара Др.Димчев, девојчето од шалтер го праша дали има закажано, идиотот (затоа што ќе навредам многу луѓе ако го ословам со Господин) рече: Немаме ама ќе му свртам на мобилен, ќе средиме. Девојчето: Но има голема гужва Ве советуваме да дојдете друг ден. Идиотот не ја регистрираше и почна да врти, веројатно го доби и удобно се смести во фотељите. Му реков на мм, Ако овој стане пред мене ќе направам таква драма има да се засрами што постои :devil:
    На моја голема среќа и по дооолго чекање Др. Димчев предупреден од девојките на шалтер дека сум нервозна и ќе направам проблем, му сврте грб на идиотот го изигнорира и влеговме. Мислев дека ќе брза за да го услужи пријателот идиот, арно ама најпрофесионално ме прегледа и ми раскажа се за бебушка, не изненади за полот, двојчица е најубава во свет и уште сега ги има обравчињата на мм :inlove: половина час од кои дваесет минути ги анализиравме органите на буцето наше. Ги преболев веднаш 3500 мкд :x Не се зарекувам дека ова е последен пат што одам во Систина (не знам што ме чека), но дефинитивно ќе се подразмислам заради чекањето и третманот во ходниците затоа што видов денес дека нема разлика дали се приватни или државни сегде ја има истата безосетност од луѓе.

Денес е Игнат, ден за кој старите велат дека што ќе правиш денес, ќе правиш цела година. Јас сакам само да и се радувам на мојата принцеза :D

На pepita82 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. ivanovicka

ivanovicka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    227
    Добро утро и од мене мешковци, незнам дали на сите ви ја честитав новава година, Ви посакувам пред се многу здравје , па после се што ми ви е мило, на сите што се во исчекување на две цртки Бог оваа година да ве израдува, на новите мамички честитки за новите членови, на оние (ние ) што сме во исчекување на денот Д со лесно нека ни е , и само гушки и гушки со нашите бебушки.

Сењорита дојде денот Д, Бог да е со тебе, лесно и брзо да го донесеш бебушот на светов и што побрзо да се гушкате и гугате..... Поздравче до сите, и нека почне прекрасно оваа наша година...

П.с јас вчера бев на клиника на ЦТГ, правевме двапати моево маже беше многу активно и возбудено што не се смири во ниту еден момент, дојдоа да ме гледаат на ехо двајца доктори, па нешто му ја мислеа бидејки сум имала три јаки контракции па дали да ме задржат или не, ама има доста плодова вода , постелката уште не ми била созреана ,ама пак затоа грлото на матката било спремно , па ми ја дигнаа нервата мало било бебето и што уште не, па кога сум земала да викам таму дека само притисок креваат на трудничките кутри женички , па некако се смирија и беа малку попозитивни, ми рекоа повторно во среда да дојдам, ама ако осетам било што сомнително веднаш да се јавам на ГАК. Е сега мене ме нервира искрено да ви кажам ова што се безосетни и што воопшто не пазат на понашање пред нас.. :@ :@

Делгадина, такви идиоти ги имаш секаде без разлика дали е приватна или државна болница, или установа, затоа и нашава мила државичка е ваква каква што е , во друга држава на запад (НА БАЛКАН СЕКАДЕ Е ИСТО ВЕРУВАЈ МИ) тоа го нема и има уредно и смирено да си чекаш, а ако имаш парички ќе си одиш кај приватен личен доктор (што го викам јас ) па кога сакаш ќе те гледа и ќе ти посвети внимание. Колку и да се нервираме ништо нема да смениме, така да само ни преостанува да им правиме резили пред сите па нека му ја мислам на срамот ако го имаат...

И да не се распишувам многу поздравче до сите труднички имајте убав ден ....се читкаме :*

На elena.mak, Delgadina и pepita82 им се допаѓа ова.