Тука била.Ти си имала ли вакви работи во текот на бременоста? Јас искрено не.Ама незнам некако со претходните бремености не бев толку паничар.Сега ми е некако страв.Несакам да носам негативна енергија ама пред две години една трудница го загуби бебето во 22 та недела имала болки неколку дена викала ај ќе ми помине еден магнезиум ќе се напијам ајде нормално е ова.И на преглед кога била срцето не му чукало на бебто.СЕга незнам дали баш од болките се десило ова.Ама најубаво оди на доктор види што е како е.
@Tinushka несакам да те плашам ама некако најубаво испитај си види од што е како е,Не треба можда толку паника да се крева ама па ако занемаруваме вака незнам што ќе биде.
Болки си имав во кичмата веќе цела недела ,ама кратко траеа ,му спомнав на др. вика тоа дека имаш сколиоза со кифоза , па притиска и толку . Ама ова е веќе сега со часови ...ќе издржам до Понеделник некако , после на ГАК ќе ме породат , ама ајде издржи де ...
Jas mislam deka vreme ti e da si pojdis na bolnica (mislam deka bebuska e na pat) ..leka poleka spremajse i odi mila ..so lesno mora malce da boli zatoa sme majki
Исто мислам како @zalosna па и не секогаш беуш доаѓа на точниот датум.Можеби и време ти е за пораѓај.Јас со син ми бев на 3 март на лекар докторката рече за две недели би требало да се породиш кога јас утре дента се породив.Ти најубаво си знаеш ама совет од мене,а и од @zalosna ти е да си појдеш во болница
@Tinushka Истуширај се и види дали ко ќе се опушти мускулатурата ќе ти поминат болките, ако не, ништо не губиш ако одиш на болница- чисто да си мирна до понеделник.
Ok ..ama cim povrajcas da si stanis i da odis na bolnica ajde .. leka poleka i patot pod noze barem da si napeavis edna kontrola ..te molam ajde
Јас секако ќе одам утре рано на болница ,ама сега незнам што да правам. Инаку имам ставано шише топла вода на кичмата џабе..
Сега ако одам нз како ќе се вратам , не сакам. Пред еден месец кога лежев во болница една будала ме повреди со катетар прокрварев ...Сега сигурно спијат , ќе ми направат беља за малку ..
Ништо ме помага на мм денес најмалку 5-6 пати му реков измасирај ми го грбот , не го осеќам здрвен или сл внатре имам некоја болка.
Inace i jas gi imam ovije bolki i muskuli i noze i race i dolu me boli sve mislam gotovo glavceto ce izlezi i koga ce se istusiram (kako sto napisa kristina) mi pominuva ne za dolgo vreme ali sepak mi pominuvaat bolkite na sat dva..kaj mene se lazni kontrak...
Ne smejs da stavas toplo na kicma taka pobrzo se otvaras dole..trgaj toa od kicma samo so mlaka voda istusirajse da ti olesni bar do utre..napise magnezium i dafalgan ako imas za glavata i za protiv bolki..