Fala zalosna, izgleda treba da se sedi i ceka. Dobra vest e sto dobiv rezultat za beta koja e 13156 sto znaci se zgolemila za 2.5 pati pa se nadevam deka se e vo red, uste na eho sa go slusnam srceto i togas ke se smiram.... Kolku vreme krvareee ti? Jas samo rozevkast iscedok ima. Koj mi pomina ama denes pak malku kako da imase ama povekE mi licese kako da se docistuva se nadevam nema da prodolzi uste...
Ама баш се ми се собра. Тече носот како чешма, кашлам ненормално многу, затнати ми се ушите, и на цел панагон, повраќам во просек по 6-7 пати на ден. Ништо не можам да јадам дури и ослабена сум. Уффффф
Додека последниов бадников ден догорува, слушни го Господ што ти зборува, следи го патот на срцето што те води, Среќен Божиќ - Христос се роди. Добро вечер мешиња! Како сте? @Tinushka ти беше ли на лекар? Јас полека се спремам за пат.Сабајле одиме за Белград
Само да ве поздравам, и да прашам, ви вибрира ли некогаш стомакот? Имам удари, мрдања, движења, ама 2-3 пати како ми вибрира стомакот, врска немам што се случува, ко тресење некое...
Jas prviot pat 5-6dena krvarev prvate den onaka i onaka a vtorata den cesma srasno bese.... posle toa uste 3-4 dena starata krv se cistese.... posle po nekolku dena od kako se stabilizirav iskreno da kazam stram nestram posle orgazam pak iskrvariv 2 dena taka mi traese i prekina ..plus toa jas imav i prejaki bolki nisko dolu vo stomakot i kicmata
Еве ме конечно и мене , цел ден денеска некој доаѓа да ме види , а и поспав неколку часа. Бев на лекар бебето е добричко за една недела качило некое грамче. Инаку болките биле заради искривената кичма и самата тежина од бебенцето притискала на некој нерв. Да не пијам ништо ми рекоа да издржам некако до Понеделник , па како се одлучи така. Денеска сме многу немирни шеткаме на сите страни и се галкаме Се надевам ќе спиеме вечерва.
Нека ни биде оваа живо и здраво, неможеме повеќе деца да имаме(многу ризикувам и со ова ). Ќе имате вие и за мене јас ќе се радувам за ваша среќа
Мамички до кога може авионски да се патува? Нешто потврда ми спомнаа од др. да земам ако патувам. Какви искуства имате со тоа инаку сум 26та недела
Јас патував до 6-ти месец.Да треба да земеш потврда т.е ако ти дозволи докторката бидејки има некој поризични бремености некој што може имаат некакви проблеми