Еве суум само усте не сум породена денеска ме испитуваа и утре сабајле ке ми го стават нозот. Инаку немав инт интернет цела ден се борам со сестрите за пасот и на крајот си активирав пакет само за вас да ви написам оти ми недостигавте. Сум станала зависна од вас месенца. Бидете поздравени се цитаме. И се извинувам на писенјето со е вакво од моб.сум
Со лесно Сињоритчеееее, и ние едвај го чекаме твоето бебушко, немој никако да се плашиш, ништо нема да осетиш, и ете за некое време ќе ги видиш најубавите очички
Како ке заспијам од возбуда незнам. Усте сега сакам да се роди кој ке цека до утре сабајле па девет месеци цекам векее
ајде опушти се затвори ги очите и направи си го последниот разговор со мешето... Замисли си го малото и кажи му ги најубавите зборови
Со лесно! Изгушкај го твојот херој од мене, толку не исплаши сите тука на форумов што едвај чекам да ни кажеш дека ти е во прегратки
Со лесно душичке, ти ја пуштам целата среќа на светот, ќе биде се во ред Едвај чекам да ни пишеш како си поминала и какво е првото чувство кога ќе си го видиш детенцето
А на цтг те ставаат ли пред пораѓај? Јас денес прв пат бев на цтг и бебчо многу ми мрдаше и којзне што значи тоа....не ми ни објаснија што и како, иамм ли контракции немма ли, бебето како...ништо
хехе и јас така си помислив, и јас забележав дека ја нема некој ден јас морам да се пожалам , многу ми се грчи цел стомак почнувајки од под градите па до долу, а и бебушко денес на сите страни се шета... нависитна неможам ни да се исправам
Прво да ти кажам со лесно да се породиш инаку ЦТГ се прави за да се видат отчукувањата на срцето на бебето , почесто ќе ти прават зошто си пред пораѓај ич не се секирај само биди смирена и опуштена
Сењорита мила, уживај во последните часови како трудница. Гали го баткото кој утре ќе го видиш, уживај во боксовите кои за некој час премногу ќе ти недостигаат, заспиј и сонувај го Сонцето кое од утре ќе те грее постојано. А и наспиј се , зошто верувај ова се последните часови на сон кој ќе го „конзумираш„ кога ќе посакаш, за многу кратко одлуката за спиење ќе биде во рацете на бебушот Те гушкаме јас и мојата принцеза и ти посакуваме најлесен пораѓај, а богами и прво станување после царскиот
Леле Љубица исто и јас денес, уште од сабајле па еве цееел божји ден не се смирува малово мое, многу е немирно и исто за прв пат гледам како ми се грчи-стврднува стомакот исто под градите и насекаде ми мрда ама ептен онака Може е знак дека за некој ден ќе си ги видеме бебушиве а? Којзнае, само здравје нека е и убаво да заврши се па кога сака нека си дојде тоа на свет
да ти кажам право едвај чекам да дојде тој момент, искрено почна многу да ми станува мачно , мн потешко се движам одма се уморувам, мешко ме боли ама пак сите ме зафркаваат ми викаат ке сум терала после термин, ххеее ама ке видиме
senjorita.lombardi ... сега е 04.01.2013......принцот доаѓа Само со лесно нека ти е ... и ти и малото да сте здрави и живи. Уживај во секој момент со него. Па те чекаме.