Мене лично најмногу ми помага кога ке изедам 4-5 киви сабајле на гладно...и сливите суви и лененото семе мелено е добро меѓутоа за да почнат да делуваат им требе повеќе време односно треба да ги конзумираш подолго време за да почне да имаш редовна и добра столица а кивите делуваат одма барем кај мене
И мене кивите многу ми помагаат, буквално се чистам од нив, дури и претерано е, продолжено им е дејството. Во Средата ги јадев 2 дена не можам да се сопрам. Ама поарно него ли запек па да се мачам со денови.
Со сливи немам пробано ама ленено семе во јогуртче навечер ставав сабајле го јадев и ми помагаше доста.
ako imate krvaranje majki nemojte da sedite i da ne napravite analizi jas deneska pravev laboratoriski analizi izleze deka toxoplasmosa Igg i CMV Igg virusot go ubi moeto bebe. reagirajte vednas mene nikoj vo bolnica ne me prati da napravam bev privatno na kontrola i mi kaza danapravam site ispituvanje i ispadna deka ne e za dzabe seto ova krvarenje i bolka.
Slimy oбичнo спoнтaни вo рaнa бременoст се прирoднa селекцијa и хрoмoзoмскa грешкa. Цитoмегaлo вирусoт сигурнo гo имaш дoлгo време пa сепaк имaш еднo детенце, не верувaм тoј дa е прoблем. Вo oднoс нa тoксoплaзмaтa мoжнo е , aкo си имaлa кoнтaкт сo мaчки oд тoa ти е.
И светла крв не значи ништо страшно, така што јас не гледам аналогија дека темната крв не е страшна, а светлата е страшна. Јас имав светла крв, за која на крај излезе дека е пукнат капилар од ширење на матката. Ако прашував по интерент ќе ме испаничеа сите дека е крај со бебето, ама отидов за 15 мин на лекар и ми кажаа, капилар, како што пука у нос, пука и на матката, се шири, и готово. Помина за пола саат и не се повтори, фала му на Господ. Затоа, јас не би лежела на тоа уво дека темна крв е океј, оти е крварење во бременост, кое мора да биде следено од доктор. Иако често не е страшно, сепак, треба да се види. Туку, жени, шетате ли на сонцево? Какво е убаво надвор, сега се прибрав И си купив боди и долга маица, може ќе се стоплам најпосле Прслуци не можам да најдам, сите ме убиваат, сум станала нежна. Мислам да си купам од НББ стандард прслук, ама да ги извадам жиците. Не можам без корпа. Што мислите вие?
Mamicki dobro utro dobar den ..jas si se iznasonuvav gluposti nojceska.. demek sum se porodila i vo race drzev crnce .. boze si mislev mm e crn ama ova bre bas crnce ko oni od afrika
Да е жив и здрав, нека му е среќно и вечно името! Среќен ден на целото семејство и голем бакнеж за Алексеј
А јас само секс сцени сонувам и само оргазми....Вчера се будам и си велам ако имам некои крици испуштано што ќе речи мм....ми беше срам