Тогаш бутај теста за пица у фриз, така ќе имаш стално опциј. Или купи си тостер и праи си домче. Не ме влече често таква храна, ама еднаш месечно частам душа
Јас откако забременив само ми се јаде де тостови де хамбургери, на почетокот пица многу ми се јадеше бевме со мм на пица се прејадов и оттогаш не ми текнало на пица, а за тостови и хамбургери ми се присакува понекогаш пред да забременам пазев што јадам гледав да се хранам здраво, а сега пак се ме тера и се на брза храна сум
Стварно јас веќе легната вие тука храна спомнувате Мене на пример вчера вечерта така ми се пријадоа виршли да неможам да ви опишам,плунка почна да ми се лачи. Ама си викам рано е сеуште за такви испади. Јас утре одам да се видам со точката на ехо,малку сум возбудена и загрижена,од утре почнува реалноста,со господ напред
Kjuti grickam chipsovi sega mi se jade mi se plache duri Do sega ne bev volku strvna, ama eve pochnaa i ovie ispadi So lesno utre, da ni se ispofalish kako si pominala
Lele zencinja spienje za mene nema. Tolku mi e tesko da zaspijam, da se namestam uzas neviden. Noze race oteceni, grb me boli, dole me boli. Na rabota grogi edvaj se dvizam. Ama aj ke se izdrzi se, za ubavo e rabotava!! Edvaj cekam!!
Е така во 3 саат јас дежурам. Ме разбудија силни болки во стомакот, станав боли убија, ко да имам добиено. Бебе мрда, ама мене страв. Се молам се да е во ред. Утре правец кај замената на матичниот, тој на одмор ми е, да видиме што ќе рече, на ехо да ме види. Се уплашив многу. 24та недела сум, нека седи таму мирен синко нека не се будали. Иди па заспи сеа, 4 дојде јас уште дежурам
Мене па 5 ме фати, се расонив и ела сега заспиј. Вака прв пат навечер да ми мрда синко, обично си спие ама сега дека на гости го донесов, друга средина па може до тоа е. А башка и стомак ненормално ме чеша, растиме сигурно. Полека влегувам во трето тримесечје, и промените почнувам дури сега вистински да ги осеќам. Ај доста кажувам, да видам дали ќе заспијам. ZzzZ
Povelete kafence jas se iznervirav posto na rati spijam i se resiv da stanam i da ne prilegnuvam pak..Tamara uste nerodena me masira
Ваљда нема место за паника, расте синко, си прави место! Ама за секој случак направо една контрола па пиши како си поминала!
Добро утро! Наздравје кафенце ! Тамара, прекеасно име сте одбрале!!! Си имаме ли крадење идеи?? Јас чекам да дојде еден сервис за чистење, сватив дека нема да можам сама да направам генералка а нема кој да ми помогне! Мм е постојано на работа, некој луд период ги снајде па морам и јас да се снаоѓам! Јес да на своја рака највеќе верувам ама проверени ми се од предходно жениве, овој пат ќе одмарам јас! Убав ден срцки!
Fala mila poveli da ne pijam sama ..mm e na rabota pa jas sama si se kafosuvam ama nee to to.. i vie go odbravte imeto Tamara ??
Mene seuste ne me fatile vakvi simptomi, duri se zagrizuvam, ama i se tesham deka mozebi e rano, 16 den od transfer, a jas nemam nikakvi simptomi. Edna prijatelka mi kaza deka duri posle 3 nedeli od testot pocnala da ima minimalni simptomi.
Јас се вратив од прв преглед, се гледа гестациска вреќичка со жуманак. Толку. За срце рано е рече докторот тек си пет и пол недели и ова е нормално што се гледа на ехо,нема ни димензии земено, за две недели пак да дојдам. Во меѓувреме до нареден пат без односи,без скокања рипања и превентивно дабростон 2 пакувања да испијам.... Јас очекував повеќе да се види на ехо,во ред ли е ова ваше мислење?
Да, рано ти е за било какви симптоми. Но може ќе бидеш од среќничките па нема да имаш никакви симптоми. Јас на пример, на почетокот ниту повратив ниту ми се отвори апетит. После почна да ми се повраќа и тоа од додатокот на железо, она Тотема. Апетит и до денес немам нешто изразен, стандард.
Uste e rano za srcence,taka da taman naredniot pregled ke se vidi podobro se.Ti odmaraj si kolku sto mozes poveke,pij si gi tabletite i uzivaj !!!
Не бе душо, ние 9 месеци име не може да смислиме! Сто одбравме и на сите им најдовме маана! Јас што сакам на ќерка ми не и се допаѓа и обратно а мм мудро си молчи и ич не ни помага! Ама Тамара баш ми се допаѓа, ќе им го предложам па да видам реакција!
Napisete na livcinja 2-3 iminja sto vi se dopagaat na site trojca i izvlecete ednomnogu bebenca taka go dobile imeto
Dobro utro feminki.Jas nemozev ic da spijam gi cekam denes rezultatite od urinokultura izgleda imam nekoja bakterija a gratis od vcera grloto me boli i izgleda i nastinuvam.A bas sega mnogu se pazam i pijam caevi Dali se sekavate kako bea onie narodni lekovi za gargara pravenje jas si pravam so caj od zalfija no nekoi feminki i za drugo imat kazuvano.