Zdravo. Jad sum 6 nedela i da ti kazam nemam nekoi simptomi samo sto mnogu cesto mokram. Drugata nedela treba da odam za srceva akcija. Ti imas li nekakvi simptomi?
Besplaten e sega, jas go pravev na moe baranje, posto za mojava maticna samo nekolku ispituvanja se zadolzitelni.
Тоа е нифти. Овој торч се прави кај нас во медицина на трудот. Јас кога бев бремена не беше задолжителен, барав од матичниот, рече немало историја на спонтани, немам мачка итн. Се испитува токсоплазма, цитомегало, херпес, сифилис, рубела и варичела.
700 беше партиципација за торч ама сега бесплатно е , коха ке испитувам крвна слика, приска и ова ке го направам, да завршам се со едно боцкање па ке носам епрувети наваму натаму
Jas mislam deka i ovde gi pravat ..ama ne izvestuvaat samo ako nesto nee vo red ili ako treba da primame nekoja terapia znajs za da ne ne opteretuvaat bezpotreba hmmmm
Jas osekam kako kako grcevi blaga bolka vo stomakot gradite veke me bolat,bradavicite isto...pospana sum malce poveke od porano.. I strav mi e da imam odnosi .ti kako si so toa?
ЈАс стварно не знам тој твој доктор што правел. ХИВ, Сифилис, Хепатит, Рубеола, Кламидија....се можно ми испитаа, делумно при утврдување на бременоста, другиот дел 32 недела. Во мајчината книшка се мора да е заведено. @zalosna сега видов дека си пишала, целоснос е сложувам со тебе. Јас дури кога дојдов дома ги приметив налепниците во мајчината книшка за сите анализи кои ми ги направиле, а не ме ни информираа бидејќи се воделе по она дека се додека е се ок, не ти ни кажуваат што се ти испитувале. Ај провери си ти да не имаш исто такви налепници во мајчината книшка.
Kaj mene dani nisto nema takvo napisano....vo kniskana pisuva samo kg..kako e svrteno bebceto i vo koja nedela sum bila na kontrola..a kajnego vo dokumentite koga ce gi otvori ima eden kup iznapisano..aj kako i da e pri kraj sum..sigurno bilo se vo red za drug pat ce si znam ako bidi drug pat nedaj boze pu pu pu
Ne znam tocno ,ne moze da mi tekne.eve barav i po internet i nema.Tamu se 2 apteki Zegin +edna privatna,a malku podole uste edna privatna apteka.Aj ako ima nekoja feminka so znae neka pise !!
Libra88 progesteron depo se deficit, gi Nema poveke nikade, osven nesto zaostanato ako najdes, inaku cela istocna mk ja prebaravme I edvaj 5 imase vo Edna Apteka vo gevgelija PA nekako mi gi isporacaa i mi rekoa deka poveke Nema da gi imat najverojatno,PA zatoa NE se maci NE gi Baraj za dzabe da NE si go gubis vremeto. Vidi nesto za zamena sto ke ti preporacaat, mozes utrogestan, dobroston...
@Libra88 ти прогуглав дека таа аптека позади броз кафе се вика марија гален фарм,пиши вака и ќе ти искочи контакт локација и сл.
Ve molam kazete mi dali imavte na pocetokot (5ta nedela sum) grcevi kako bolka nekoja .me stega I me pusta posle nekolku sekundi...me faka strav. Edna zena mi kaza deka Mozno e da bile kontrakcii vo matkata I da go izgubam bebeto ili da se siri matkata da se sprema ..... Me iznervira I me isplasi aman kazetemi iskustva ve molam!