Вајкики има и попуст сега, мм ми купи за 1800 денари два пара фармерки и една маичка со бебе што ѕирка. А претходно за 2200 купив само еден пар фармерки од продавница за трудници.
Mene iskreno poveke me faka strav od vlazni maramcinja otkolku od vloski,no taka mi rece maticnata da gi izbegavam AMA nejkam da ja poslusam ke si kupam denes nemozam vaka.
Јас од Waikiki купив, ама златни хеланки, не ги менувам. Зедов секакви бои и дезени. Позгодни ми се алиштата од обични бутици него овие од трудничките Трудничките пантолони како да ми паѓаат надолу некако.
Девојки дали може да се јаде урми во текот на бременоста, некои пријателки ми рекоа дека урмите се јадат само неколку недели пред породување. Дали е вистина тоа? Некако не ми е јасно бидејќи знам дека се здрави, а се добра замена за благи работи? Ве молам нека пише некој ако има информација.
lele i jas zemav od waikiki trudnicki helanki i farmerki ama ziva katastrofa! mi se smiknuvaat i mene duri i gakite isto. od kade zimate helanki obicni koi ne ve stegaat vo stomakot i se povisoki?? Nekolku broja pogolemi?
Jas jadam urmi i voedno prv pat slusam deka ne smeelo. Rabotava ispadna kako bolni da sme, nisto ne smeeme da jademe :/ ..mene malku mi e neverno toa
Сите се смкнуваат, и тие од 2200 што ги купив од специјализирана продавница за трудничка гардероба, бидејќи сега телото не ни е баш сразмерно, нема што да не држи, немаме колкови, немаме струк, а не смееме ни каш па затоа паѓа се. Мене ми се убави дека ми се со ластик да не стегаат и си уживам во нив. Со хеланки не смеам на работа, така да фармеркиве и понекоја кошула, џемпер ми се избор број 1. Со хранава више се претера, се не смее, се не чини. Разбирам за чаеви, ама за храна јок. Суви овошја, поготово урми и сливи се препорачливи поради количината на магнезиум во нив, така да слободно јади си, подобро нив него ли 100 грама чоколадо.
Знам дека во Мк нема Н&М но доколку сте во можност нивните фармерки се прееедобри, јас имав проблем да најдам број за мене (34) и само таму најдов не се смкнуваат убаво стојат, меки се, ластикот не стега, а и со пристојна цена.
Мене ништo не ме фaќa се ми е теснo шетaм сo oткoпчaни фaрмерки и oдoзгoрa дoлг кaпут. И хелaнки штo имaм ме стегaaт нa стoмaкoт мoрaм дa идaм дa купaм нештo. Или aрнo ме пoтсети @Smizzy дa му кaжaм нa мaжле дa дoнесе нештo гледaм и пoпусти имa
Ќе ти речев многу рано ама и мене тоа време ми беше тесно, уствари повеќе ми беше шубе да носам фармерки закопчани од што ми беше тесно. Затоа уште 12та недела си ги купив првите фармерки. А хеланки носам под стомак, и да се лабави и да се тесни под стомак си ги носам.
Sreka sto najgolemiot soping za bebuska moja go nspraviv uste vo 7 mi. Sega od koga sum vlezena vo 8 mi nemozam da se dvizam. Pretesko mi e 2 cekora da napravam, koga odam na rabota ili do lekar. Da trebase sega doprva da pazaruvam ke iznakupev posto zosto od prvata ptodavnica.
Мене мнoгу брзo ми рипнa мешетo, бaш стaвив сликa вo темaтa зa трудници, сегa и пoгoлемo е и дo сегa бев сo туники, aмa aј денес лaднo викaм дa oблечaм пaнтaлoнa, прoбaј еднo, прoбaј другo ништo се теснo, дури и хулaкoпки. Мене се дoмa С брoј сегa дo Л дoјдoв Ќе мoрaм дa купaм бaр еден пaр труднички.
vo koja tema postirate sliki? inaku toa ti e od naduenost i zadrska na tecnosti. bebco e premal da pravi mese i jas uste od odma kupiv zs imav nekoe neprijatno cuvstvo
Porachaj mu na mt od H&M da ti kupi edni, mnogu se komotni a i namaleni se. Jas gi zemav 29€ i super mi se pogodija
Јас да си ја кажам маката моја....Неможам повеќе да издржам на работа значи.Многу ми се 8саат да седам во едно место ,а башка и хормоните ми се лудило ке пошизам.До пред една недела Ви кажував дека носам сеуште фармерки,ама ете сега и тие не ме берат и денес ем петлицата ем патентот ми е отпетлан....Свеки некни кога ме виде во фармерки и штикла(не висока и не слаба)ке полудеше....200пати ми напомена сум го стегала бебето....А јас дали сакам да го стегам или мода си бркам незнам или е нешто трето што не ми останува некое денарче да си купам нешто посоодветно.Јбг. Имајте убава вечер
A da vidov, dosta golemo kako da si mn poveke trudna. Sigurna si deka si 9ta? E poim neam, se zadrzuvale plus poduenost
Толку сум според ехото , кај мене го смени докторот последниот ден на циклус оти бебуш е многу касно зачнат, ама ден два плус да сум толку не повеке. Ке биде изгледа големо бебе ова