Jas Magnezium Direkt pijam od sam pocetok taka da veke ti mozesh da idesh i da si gi kupish vo Apteka ... I ima pravo @AngelOfArh zemi si Direkt a ne Apcinja poelsni se u sekoj slucaj
Јaс пред мaлку купив мaгнезиум директ нa фaрмaнoвa, сaбaјле имaв мнoгу грчеви ме фaтијa сред јaдење едвaј дoјдoв дo кревет, oд кoгa се кaнaм дa пoчнaм сo мaгнезиум реднo е веќе.
Мене докторот ми рече магнезиум да пијам од сам почеток и еве си терам едно дневно 250 мг. Денес сум конечно на контрола,ќе го видам бебеули и конечно стање со хематомот,стискајте палци да го нема веќе Негоо,јас имам мака кога ќе попешачам повеќе,одма имам болки во стомакот и кичмата па гледам да не се форсирам мнгу,многу ама некогаш па сакам да отидам до негде да купам нешто па и за тоа сакам да видам со докторот,да видам за движењето што ќе ми каже за да сум си мирна.И имам проблем со јадењето,мнооогу ми се јаде,се ми се јаде и почнува страв да ме фаќа П.С.Уште од сега почнува да ме фаќа страв за пораѓај,со првото ич немав страв ама дали дека така поминав па сега пусто ме фаќа уште од сега а рано ми е и мака ми е ама ај ваљда ќе помине,може ми е од хормониве само фаза.
Jas od magnetrans vkus na limot i grejfrut se utepav od povralanje i glavobolka pa zatoa se vrativ na stariot direkt 300mg
И јас тие ги пијам ама по 1 на ден...така ми кажа докторката дека доволно било..во однос на магнезиумот мене ми кажаа дека во 9-ти треба да ги прекинам за да се ослободат мускулите и да можам полесно да се породам...
Istoto mi se sluchuvashe nekolku pati ako podolg period peshacham ili sum na noze ke se svitkam na sred pat od bolki. Pochnav i doma togash bolki da imam, pa mi kazhaa cerviksot na granicata i da ne sum dolgo na noze. Kaj tebe skraten e? Neka ti izmerat denes za sekoj sluchaj.. (Znam deka miruvashe odreden period ama ne mi teknuva dali cerviksot beshe prichinata) Inaku jas pijam po eden magnezium od 400mg, za sega nemam potreba od dva ama ako imam smeam da se napijam 2 od 400mg? Se si mislev 600mg e dozvoleno maksimum pa se zbuniv sega
Mene mi kaza doktorkata nekogash koga ne mi e dobro deka smeam i po 3 da pijam... Mislam deka granica e 1000mg taka da mozesh nekogash da si se napiesh i po 2x 400mg
Не ми мерел до сега,лежев зошто имам хематом и многу крварев.Мада јас сум си сама крива,мене докторот кога ми дозволи да се вратам на работа ми рече пак да мирувам после работа цело време ама јас а се осетам малку подобро,со повеќе енергија мислам дека можам се да правам а уствари тешко ми е.Затоа денес сакам да видам и хематомот дал го има уште,ако го имам тоа е дефинитивно проблемот, мада и за цервиксот ќе зборнам со него па може ќе ми го измери.
Sunshine_1979 ako moze pomos...na moj termin nemozam da najdam ambulanta 28 .... te molam objansi mi kako zakazuvas za 28?
Се гледаме тогаш Ако те интересира која сум не можеш да ме утнеш, плава, буце, се насмеано и стално прашува нешто. Е таа сум
Ајде ќе и се јавам после ако има место и за мене ќе дојдам Ви кажа каде ќе се одржат часовите? Јас искрено се исповозбудив за царскиот и цел ден ми е паметот тамо и изумив на Обукава