Mm za prvoto i vtoroto svrsuv.. vo mene i se si bese ok..za tretovo se pazevme do posledno i vo 41nedela svr..mm vo mene i za 3-4 sati mi pukna vodenjakot ..ma da ova mi go kaza sestrata vo bolnica da probame na toj nacin da go puknime vodenjakot..sega gledaj razmisli..ja ne bi bez kondom..i ako za prvite dve ne znaev sto mozelo da se skuci ali ete mozi sum imala sreka Inace jas sex 0%
Нас докторот ни рече да нема свршување внатре... не дека ќе наштети при нормална бременост, ама ете, има шанси да го омекне грлото на матката, па подобро да не се ризикува.
Со првото имав односи од прв до последен ден ло да не сум трудна, свршуваше во мене (ни беше гајле веќе сум трудна хаха) и немав некои проблеми, иако можеби заради тоа се породив во 38 недела. Тогаш не ни прашав дали смеам или не, убаво ми беше и си терав. Сега со второво бидејќи имав крварења, плус уморна сум (бебе од 6 месеци имам ми ја цеди цела енергија и дење и ноќе) и сексот е на страна ставен. Ама слушај си доктор сепак.
Со првото немав мака, а со второво од еднаш, двапати ми се појави уреаплазма и морав да ја лечам со антибиотици. Инаку и ние тапа сме со месеци, за рака не сме се фатиле, а за повеќе да не кажувам :/
Аааа и Илипили ни се породила, да се живи и здрави бомбончињата на двете. Доста мрчев за спиење, како сум се наспала од 9 до сега Ај добро утро! Свршување внатре во бременост не е препорачливо, ние имаме односи со кондом до душа, а и ретко додуша
Во Систина на часовите за трудници кажаа за сексот "плитко, кратко и ретко и задолжително со кондом"! Ние заборавивме на сексот во бременост...па што, си направивме бебе и доста ни е!
I jas taka mislev I mu rekov nemoj vnatre za sekoj slucaj a pred poragjaj imam slusnato deka e Dobro . inace sega za sega fala mu na gospod e Sve vo red imame seks na tri-cetiri dena plitko bez kondom (kako I dosega) prethodno izmien doteran I svrshuva nadvor po moe baranje
Мамички само да ве поздравам, хормоните се денес на моја страна. Ништо не ми иде како треба, ама мене гајле ми е за се. Во понеделник одам да си го видам бебулето и само за тоа се радувам ко мало дете синоќа му викам на мм, уште три пати да спиеме и ќе видиме што прави сонцето
Kaj ste be mamichki?? Nekako slabo aktivna e temava vo posledno vreme. Mnogu popozitivna beshe inaku, kaj se izgubivte? Jas eve si go galkam meshko. Sincheto moe izgleda mnogu skokotlivo e, si go skokotkam mesheto i koga ke se rasklocaa lele lele meraci e Tuku polovinava me naboluva mnogu, edni sadevi edvaj gi mijam. Ama ajde do 8mi mesec stasav kako pesna, osven periodot so bolki vo bubrezi drugoto se si pomina super i da go izbutkame ushte mesecov taka pa posle ke ima gushkanje i shtipkanje Zdravje samoo, da e se vo red prvo pa ke uzhivkame posle Ve pozdravuvam i gushkam site
Cestitki za porodenite Mamicki uzifkajte si so bebulinjata sega Tuku @AngelOfArh beshe deneska na Obuka?
Zdravo devojki, sakam da prasam dali nekoja od vas pija gjumbir? Znam deka e mnogu dobar no samo sto procitav na internet deka ne e preporacliv da go pijat bremeni zeni, a jas si pijav od sega redovno po edna casa na den ???