Па тогаш мене секој преглед ми е скрининг, и плус секој преглед ми е снимен на двд ако сакам дома да го гледам. Добар доктор од доверба злато вреди. А за косата мене ми е супер јака, цврста, не паѓа, ама после породувањето леле мајко прамени мислам дека ми паѓаа
jas sega samo sto dojdov od ginekolog. arno ama doktorkata ne mozese nisto da vidi seuste e rano. endometrumot mi e 14 mm taa rece taman e kako za rana bremenost. utre odam na proverka krv i mokraca i taka. vie kako ste?
@coconaut @Sunshine_1979 kako ste? Jas si puknav kako kosten ova moevo ni aber ni pojma od izleguvajne..zato si go galkam ova drugovo sto e do mene
Zdravo mami kako ste? Sto bide so januarskite mesenja,site li ste olesneti? Jas sum se si gotvam i ruckam i sum kako burence bez dno.Postojano se setkame nekade,deneska setavme vo park na vozduh i taka mine mi vreme Inaku bebus aber nema za izleguvanje,ama nema da bide uste dolgo.I taka e terminot za februari pa sakalo nekelo mora da izleze ovie nedeli.Mm vika site denovi odgovaralo,samo da ne mu teknelo da izleze na 02.02. Vo vtornik imam pregled kaj mojot genikolog i pak ke go vidam bebus Pozdravi za site mami i novite meskovci na temava.Guski
I mojata sledna kontrola e na 2.2 a izgleda moevo bebence go ceka tvoeto za zaedno da se rodat ili na 11.2 togas ima sestrai rodenden pa da slavat zaedno
Mozno e vo ist den da se rodat.A inaku koga ti e terminot?Mojot e na prvo bese na 09.02, a posle mi go pomestija na 13.02. Vo vtornikot sum na kontrola i treba da mi dade maticniot uput za poragaj
На клиника сум, ме примија на патолошка со протечен воденик и чекам болки ! Почекај не уште малку...и јас и кокосче "заглавивме", како и да се надевам дека наскоро ќе имаме убави вести!
Epa ajde so lesno neka vi e sto pobrzo da ni pisete ubavi vesti...cekame i stiskame palci za vas Zalosna nie dve sme bile blisko so terminite. Znam i @Nana19 e tuka nekade so mene Kade e da se javi i da ni pise kako e.
Со лесно на двете,.само јас будна, пак правев микро, уринокултура, пап, се добро освен таа уреоплазма амн веке дека ме најде, кога пиев апчиња знаете ли дека толку ме болеше мочниот канал, вагинта што имав крв чиста што се преплашив, пием вода и незнам веке што да правим сега пак вагиналети пак истата работа, јаки болки имам во мочниот канал и вагинта, така ли е на тие што.имале уреоплазма нека пише некој искуство зошто страв ме фака, плус ултрагестан треба да ставам и тоа се многу секрет и ме пече ко лути пиперки да имам, ке престанам да ставам уктрагестанот неколку дена неможам веке, што да правам кажете лек , се плакнам на секое идење во вц, пиам вода веке неможам чаеви 6нед. Без престан 3л на ден пиев барем кандида немам веке, имаше на еден инт. портал жена бремена со 11бебиња 7м. Дневно во вц идела 19 пати а јас 4ипол месеци со едно исто толку пати идам. ☺.
Добро утро трудници Јас си легнав вчера со мисла за девојкиве наши на боксот и прво отварам да видам дали пишале. Се надевам дека сега веќе си ги гушкаат бебињата. Вчера гледав некои видеа од пораѓаи и цела ноќ вагини сонував, упм. Ама барем спиев, не станав ни за во веце, неколку пати се превртев само. Бебево мое спие по цели ноќи, мрда кога се разбудувам и кога сум на работа на состанок. Насабајле гали, а на состанок, клоци мава. Некогаш кога ќе се размава во папук, боли, па маж ми зборува погласно и се смирува Смешки. Може неговиот глас ја смирува, јас писклив глас може имам. Како и да е, кога ќе се роди здравје, он ќе ја успива, ќе раскажува некоја утакмица Денеска има сонце, дотерајте се и надвор, треба да шетаме