Мамички 39.2 сум последните 2 дена ми се случува да ми истече повеке така густа течност да не речам како ( мрсули ) бело до жолтеникаво. По неколку пати на ден ми се случува не е кој знае колку обилно но доболно да се примети. Дали ви се случило ? И колку често правевте цтг овој период ?
Не е страшно и мене така ми беше пред пораѓај.Цтг прв и едниствен пат ми направија кога појдов за пораѓај.
Ctg mi pravat ushte od 28ma nedela , shto smetam deka e rano ama ete procedura Inaku na sekoi dve nedeli mi pravat ctg
Јас не сум имала ниту едно цтг до сега А ете денес полни 34, значи од утре 35та недела влегувам. Сите доктори различно работат ваљда
Може, многу пати имам кажано, според циклус сум 15 недела, ама овулирав на 33 ден од циклус, и сум 12 та, покасно кога е овулацијата и неделите се поместуваат.
Мешковци, јас од денес влегов во 18-та недела, па денес како да ме подболува мешето....а и имам приметено со секое влегување во наредна недела ме подболува по малце мешето. Искуство некое во врска со ова ?
најпрво здраво мешиња! никаде неможам да најдам за женскиот оргазам во бременоста??? најмногу ме интересира за првото тромесечие ? како и дали влијае на плодот ?
Vo prvoto tromesechje ne se preporachuvaat odnosi, mene bar ne mi preporachaa, otkako vlegov vo vtoro mi preporachaa so kondom. Orgazmot ne mu ameta ne bepche tuku naprotiv vika deka e zdravo. Mene realno ne mi e ubavo i izbegavam sex, ne mi e prijatno ednostavno. Pobaraj na googlesex vo bremenost ke ti izlezat mnogu rezultati
Мене матичен ми е Влатко Данков и сум многу задоволна,досега се што и како е кажал се е така,пробај каај него а Шумано воопшто не би ти го препорачала,Влатко има сега и 4Д така да сите прегледи ми се кај него не сум се мрцварела до Скопје.
Дали место Мама Вита, Пре Мама, може да пијам Олиговит витамини, бидејки во упатството пишува дека е препорачливо за трудници и доилки, а и цената им е ептен приступачна.. Дали ги пиела некоја?
Па види составот, ако има сешто треба пиј си. Мене ми е шубе, ако рекол докторот Прегназон тоа пијам, не барам варијанти, колку и да чини. Се тешам, уште три кутивчуња само треба да купам