И мене еве ме боли кичмата цел саат, нормално е како што знам. Се напив магнезиум па белки ке помине. А косата и мене ич не ми пага.
Lele mene kosata mi se cini na pola mi dojde premnogu mi paga. Jas pijam po edno magnezium direct 300, smeam povejke 22 nedela sum
Мене докторот ми препиша од 375 мг и ми рече ако се осетам вознемирена или со болки и две да земам инаку доволно е едно, така да слободно можеш уште едно од 300.
Lele srcka i mene epten mi pagja kosata, duri strav me fakja deka ke ostanam bez kosa, posto znam deka i posle porogjajot mnogu pagja kosata. Inaku jas pijam magnezium direct od 300mg po 2 pati na den , sabajle i vecer....Taka mi kaza mojata doktorka...
Koga bev bremena imav ist problem od 3mesec nekade pocna da mi pajga kosata. Site mi vika deka posle porogaj pajgala kosata a kaj mene obratno bese. vo bremenosta mnogu mi pajgase a potoa normalno po nekolku vlakna kako i den denes. kaj sekoj e razlicno.
Zdravo meshkovciii ^.^ Me primate li so mesho kolku vasite?? Epten se prejadov i sekoj moment cekam da se porodam
Како е, се дебелеете ли? Времево ни е топ за шетање, јас денеска имав многу убав ден, малце го траскав мешево у кола. Бев во црква, да се заблагодарам на Бог за благословот да осетам бебе во мешето, и тамам го помислив тоа, се изнатропа од внатре бебево Се насолзив, поубаво не сум се чувствувала. Кој подарок од Бог носиме ние во себе, нова душа, ново човече, нов живот кој сме го создале... Се чувствувам како да сум метро над земја, како да лебдам од радост. Послека, од страв, се ми се менува во радост, чиста радост дека едно мало совршенство расте во мене. Одвај чекам да ги видам тие очи како ме гледаат. Косата мене ми зајакна сега, не ми паѓа толку. Иначе ја фарбам, ама не често. Магнезиум по 2 пијам, др ми рече дека можам и почесто ако имам болки или грчеви. Забележав дека ако се преморам (читај 2 саати ако работам) ме боли стомак. Мора почесто да си одмарам.
mamicki sakam da ve prasam nesto.. jas sum pri kraj kaj i da e treba da se porodam ... Pa me interesira da mi pomognete sto sve treba da spremam za vo bolnica za poragjaj Fala vi
И јас си мислев дека е рано, ама некако чудно се осеќам вечерва како да ми поминува нешто низ стомакот...