Kolku kila se popravivte ? Jas sum 25 nedela a veke imam plus 12 kila , mislam deka e mnogu a do kraj
Mi fali nekoj da mi kazhe deka sum ubava deka ne licham na krava, sama si se ubeduvam ama ne mi e dovolno.. Znam deka vo mene se naogja neshto najubavo, znam deka za toa sum kravichka ama ete imam nedostatok na samodoverba Pochnav da se nerviram duri Jas dlaboko vi se izvinuvam shto ve gnjavam so vakvi 'problemi' ama shta chesh, koga ne sakam na drug da zboruvam vo vrska so ova...
ах бе мамички што се оптеретувате со килограмите? Јас се поправив само 11 кг а симнав 15. Снајка ми се поправи 27 кг а за 5-6 месеци симна 33. Секако нема да останете како тркалца. Уживкајте
Haha zatoa znam jas kade da pisham i odma da mi se nasmee liceto Gush do dvete i plus posebna gushka do kuklichkata na okcenzi
Mesinja jas nenormalno nastinav,nisto ne mi prepisaa samo mi kazaa paracitanol za temperaturata,mn tecnosti,mn ovosje i zelencuk.E sega mi e navistina tesko kaslam suva kaslica i grlo obolev i zeludnik,glava me boli i mi se vrti,mn sum omalaksana.Dajte kazete sto da pravam nemozam veke
Јас сум бремена со прво и не сум нешто искусна ама баш читав за симптоми на пораѓање и зголемен исцедок дефинитивно се брои меѓу нив. Ајде со лесно, сите да си се олесниме!
Dobro utro @Mariangel i jas imam niska samodoverba posledniot mesec i se cuvstvuvam ogromno....plus stomakot mi e kako geografska karta, mi ispuka celiot na krajot so strii koi se vospalija, strasen za gledanje i me cesa kako da imam suga. P.S Ti si stvarno ubava trudnicka Da misleme pozitivno, ke si dojdeme vo normala posle poragaj @Smizzy @DEBELUSKA se e navika mami Hranata ne e vkusna vo stransvo, ama mora da se privkines koga nema drugo za jadenje. Prvite tri meseci koga se preselivme ziveev na leb, margarin i vareni kompiri. @okcenzi vie kako ste so kuklata, fativte li red doma? Pisi vo porodilni prikazni kako si minala Guski i do dvete Sabajleto sum pozitivna, da vidam bas do vecer kako ke bide. Trista misli mi se vrtat vo glavata za poragajot Gospod da ne cuva i lesno da mineme so sinko... Tuku vcera me iznervira svekrvata i vikam deka se plasam da ne mu bide nesto na bebeto za vreme na poragaj i ona luto mi vika aj ne misli i ne si ja predizvikuvaj sudbinata...moabet na mesto
supa od petel so biber,caj od pregoren seker so malku puter/margarin, i mozes i nekoi pastili za smukanje za grloto(mene mi dadoa Pantenol,ama ne mi pomognaa)...a mi rekoa moze i propolis(kapki bez alkohol ili pastili na baza na propolis). I lezi doma,odmaraj ne se mesaj mnogu megju lugje ,ima nekoj virus cel mesec. Ti posakuvam pobrzo da ozdravis
Lele jas 19-ta nedela 8-9 kila sum popravena, no celo vreme moram da lezam, da miruvam.... .....uplav me fakja sto ke bide do samiot kraj, odnosno kolkava ke bidam do samiot kraj.... Ne deka gubam samodoverba, tuku od pusta debelstija site teskotii doagjaat
Оваа Мариангел многу лаже женски, лепотица е и ич не е дебела, тоа свекрвиштето нејзино ја има вака разочарано. Немој да ми се сеќираш бе женче, прекрасна си, зошто вакви мисли? Ние вчера хранилка си купивме, еве ја седи во дневна ме чека да ја спастрам за да не фаќа прашина, пред да треба ќе ја извадиме ќе ја измиеме убаво и ќе си ја користиме. Многу е убава, ќе ја ставам во темата кај што се фалимешто сме купиле за бебушките Иначе вчера бевме на ддетски роденден во кафана, убаво беше ама многу бучно и синко многу се вознемири. Башка без осет, пушеа куп луѓе и моравме да си одиме без да чекаме торта. Денес ќе излезам да платам сметки, да прошетам и дома да направам лепче. Може ќе тркнам и кафе некое да испијам
Добро утро и јас сум настината луге грозница ме уби , кашлица исто , стомачните ме болат веке сега за сега сум на чаеви со лимун и прегорен шекер , син ми исто е болен и ме зарази и мене .. Се надевам дека каратисткава нема да има последици од вирусов . Бев на доктор и не ми препиша ништо , само ми рече чаеви со лимун, овошје и течности повеке ...
Devojki vi se slucilo da se razbudite so orgazam (ne sonuvav da se znae haha). Mi e strav da ne mu e nesto.na bebco sepak neli se predizvikuvaat kontrakcii, prv pat mi se desava ova. Seuste ko da imam nekoe cudno custvo dole ili taka si zamisluvam moze haha kako i ds e strav mi e. Inace od strav uste sme nemale odnos