Од денеска почнав да ги пијам tothema. По сѐ што читав очекував одвај да се пијат, ама ме изненади вкусот. Не можам да кажам дека е вкусно, ама не беше ни толку грдо. Убав ден на сите труднички
Јас ги пиев растворени во лимонада Ќе си исцедев лимонче со вода, и во чашата ги истурав. Така ем витамин ц имаше за подобро врзување и апсорпција на железото. Искрено, и мене не ми беа лоши за пиење воопшто.
И јас така си се тешам.... за после пороѓајот не се ни плашам, се ќе сторам за да заличам на човек Но само се плашам поради килажата сега во бременост да не си наштетам себе си или на бебчо
Hmm pa ne bi trebalo da se sluci toa , sega na misla me stavi, ama se zavisi prethodno kilazata , imam bratucetka koja bese 70 kila pred da ostane bremena , i plus si kaci 20 kila , se bese ok i so nea i so bebceto
Мене ме кинеше грло и многу кашлав ама од супа со оцет и бибер бев ко нова наедниот ден.Плус лимон со портокал цеден си пиев,сум го прегорела грлото па сега само нос ми тече ама топ сум Јас веќе 15 кила поправена,ко тенк сум пошто сум и многу висока а знам дека ќе идам уште,сега пак почнав многу да јадам ама ко ќе си се погледнам во огледало убава сум си ако сум ко мецана.Ноќеска ме растури бебули па денес на работа сум гроги ама нека клоца,уште малку останува после знам дека ќе ми фали мешето и клоцањето @Mariangel не се депримирај бре,многу си убава,по сликите со мешето си топ трудница.И даа,честито станчето,уживкај сега без свеки Ајде,уживајте со мешковците,убави мои трудници
@Mariangel e mnogu ubava trudnica, zeno zar mislis debela si? jas 30 i kusur staviv na mene, ama predtoa si bev slabicka, pa vidi me sega sto sum si ubava pak ne slusaj ti sekoj, mene mi vikaa auuuu mnogu e toa!!! Auuu kako topka si se napravila. Na sto lici toa, ama sega mi se voodusevuvaat kako vaka sum se vratila, kako da ne sum rodila
Пред некoе време бaш пишувaвме зa oвa, мнoгу честo се случувa oргaзaм вo сoн зa време нa бременoст. Нoрмaлнo е
Abe zhenski ne e do mene, nekoi vakvi misli veke nekolku dena me machat. Hormonive se chudna rabota Fala vi na ubavite zborovi, ke se potrudam da se ubedam i jas sama deka e taka @ivi1987 ti blagodaram, i tebe i na site vi posakuvam mir i spokoj doma nema neshto poubavo I namesto na pochetok eve na kraj ke vi posakam dobar i ubav den na site
nisto nema da mu bide...ne se sekiraj......inie slabo imame odnosi sega skoro eden mesec.......ali toga imame se so pazenje ali iskreno ne bi sakala pojke....a i sega i da sakame nemozime imam gosti i stancevo nie malo nema kaj da se svrtis....ali gostive nemaat oset.......nemozis ni rajat da legnis na krevet vo dnevna.....si fajkaat pozicija od sabalje i ne se mrdaat ma sto da vi kazam i cel den go preseduvam svitkana i posle maka si imam ama koj me prasuva........ so lesno mamicke...... ma najubavi sne kako topcina se trkalame....ali nosime nesto sveto vo nas so ke ni go napravi zivoto poubav.....backi do vas
Незнам мене ми е страв да имаме однос и оргазми да доживувам, мислам дека цела бременост ќе ми помине без тоа, мажуле нека се снаоѓа рачно хахахахаха Иначе можам ли некако да се јавам на микробиологија во државна да прашам дали резултатот ми е готов или дали воопшто ќе го прават да не чекам џабе ако е готов сакам да одам кај матичната ама го чекам него. По втор пат ме боцкаа за рубеола и фактички две недели чекам резултати за торч, безвезе. Па ако немаат реагенси можеа да ми кажат на почетокот на приватно ќе си го направев за рубеоа а не вака ада ме маткаат.
Да се пофалам, ги направив сите присови и торч и хив и сифилис и што уште не и сите беа супер. Некако ми падна камен од срцето ....сега знам дека се е во ред и пресреќна сум ајде уживајте во мешињата .
Вчера бев и уште на микробиологија седи залепен листот дека немаат реагенси за рубеола, таму испитуваше така?
да на микробиологија ама немаше лист никаков пред два дена бев. Има два дела ти си била во тој одма кај хипократ што е, кај што е големата гужва прво бев таму и да имаше лист видов и јас ама ме упатија малце подоле има друго едно пишува институт за нешто нез точно што и немаше толку гужва. Имаше повеќе трудници носеа епрувети од брисеви. Незнам дали точно ме разбра. Чим ништо не ми кажаа дека нема реагенси а и немаше никаков лист залепен незнам, сакам да се јавам.
Да не си била во институт за јавно здравје? Она по скалички што има бааги , после еден паркинг. Значи не првото микро од лево одма туку малце понатака десно коли има паркирани доста па институтот е..како и да е нема реагенси за рубеола и на двете
да да тоа е сега гледам на потврдава. иначе се јавив ми рекоа за 5 мин пак да се јавам ах ке полудам од грижи веќе, само се да е добро
Леле ццц срам да ти е немој друг пат така да си зборувала.Секоја трудница е убава па така и ти.И што се секираш што мислат другите,не живееш ти за нив живееш за себе а и за твоето бебуле. Поздрав лепотици
Луда работа бе, јас друга недела да испитам треба и појма немам кај да одам, прават мислам и во пролече, да прашам таму..