Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.165
    Допаѓања:
    20.582
    При здрава бременост, оргазамот е ОК, и ништо не му е на бебчо ;)

На BabyStyle и wings им се допаѓа ова.
  2. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.890
    Допаѓања:
    28.549
    Од денеска почнав да ги пијам tothema. По сѐ што читав очекував одвај да се пијат, ама ме изненади вкусот. Не можам да кажам дека е вкусно, ама не беше ни толку грдо.
    Убав ден на сите труднички :)

На Lorins и jacqueline.s им се допаѓа ова.
  3. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.165
    Допаѓања:
    20.582
    Јас ги пиев растворени во лимонада :D Ќе си исцедев лимонче со вода, и во чашата ги истурав. Така ем витамин ц имаше за подобро врзување и апсорпција на железото. Искрено, и мене не ми беа лоши за пиење воопшто.

На Lorins, Tinushka и zuto им се допаѓа ова.
  4. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    И јас така си се тешам.... за после пороѓајот не се ни плашам, се ќе сторам за да заличам на човек :)
    Но само се плашам поради килажата сега во бременост да не си наштетам себе си или на бебчо :(

5. ruruk

ruruk Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2015
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    336
    Друг ќе ми го зема па ќе видиме аа таа сестрата за ќотек е ахаха :*

На Asiana му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Loveee1

Loveee1 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    17
    Hmm pa ne bi trebalo da se sluci toa , sega na misla me stavi, ama se zavisi prethodno kilazata , imam bratucetka koja bese 70 kila pred da ostane bremena , i plus si kaci 20 kila , se bese ok i so nea i so bebceto

На only44you му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.114
    Допаѓања:
    77.332
    Мене ме кинеше грло и многу кашлав ама од супа со оцет и бибер бев ко нова наедниот ден.Плус лимон со портокал цеден си пиев,сум го прегорела грлото па сега само нос ми тече ама топ сум :D
    Јас веќе 15 кила поправена,ко тенк сум пошто сум и многу висока а знам дека ќе идам уште,сега пак почнав многу да јадам ама ко ќе си се погледнам во огледало убава сум си :lol: ако сум ко мецана.Ноќеска ме растури бебули па денес на работа сум гроги ама нека клоца,уште малку останува после знам дека ќе ми фали мешето и клоцањето :)
    @Mariangel не се депримирај бре,многу си убава,по сликите со мешето си топ трудница.И даа,честито станчето,уживкај сега без свеки :hug:
    Ајде,уживајте со мешковците,убави мои трудници :l::l:

На Lorins, fairy88, Mariangel и 3 други им се допаѓа ова.
  8. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.821
    Допаѓања:
    77.205
    @Mariangel e mnogu ubava trudnica, zeno zar mislis debela si? :D jas 30 i kusur staviv na mene, ama predtoa si bev slabicka, pa vidi me sega sto sum si ubava pak :D ne slusaj ti sekoj, mene mi vikaa auuuu mnogu e toa!!! Auuu kako topka si se napravila. Na sto lici toa, ama sega mi se voodusevuvaat kako vaka sum se vratila, kako da ne sum rodila :)

На ivi1987, Lorins, S.Snezana и 8 други им се допаѓа ова.
  9. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.766
    Пред некoе време бaш пишувaвме зa oвa, мнoгу честo се случувa oргaзaм вo сoн зa време нa бременoст. Нoрмaлнo е :)

На wings, S.Snezana, TheSecret и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.004
    Abe zhenski ne e do mene, nekoi vakvi misli veke nekolku dena me machat. Hormonive se chudna rabota :lol:
    Fala vi na ubavite zborovi, ke se potrudam da se ubedam i jas sama deka e taka :D

@ivi1987 ti blagodaram, i tebe i na site vi posakuvam mir i spokoj doma nema neshto poubavo :inlove:

I namesto na pochetok eve na kraj ke vi posakam dobar i ubav den na site :hug:

На ivi1987, Lorins, S.Snezana и 3 други им се допаѓа ова.
  11. DEBELUSKA

DEBELUSKA Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    273
    nisto nema da mu bide...ne se sekiraj......inie slabo imame odnosi sega skoro eden mesec.......ali toga imame se so pazenje ali iskreno ne bi sakala pojke....a i sega i da sakame nemozime imam gosti i stancevo nie malo nema kaj da se svrtis....ali gostive nemaat oset.......nemozis ni rajat da legnis na krevet vo dnevna.....si fajkaat pozicija od sabalje i ne se mrdaat ma sto da vi kazam i cel den go preseduvam svitkana i posle maka si imam ama koj me prasuva........
    so lesno mamicke......:)
    ma najubavi sne kako topcina se trkalame....ali nosime nesto sveto vo nas so ke ni go napravi zivoto poubav.....backi do vas

На Lorins и S.Snezana им се допаѓа ова.
  12. TheSecret

TheSecret Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    5.022
    Допаѓања:
    9.507
    Незнам мене ми е страв да имаме однос и оргазми да доживувам, мислам дека цела бременост ќе ми помине без тоа, мажуле нека се снаоѓа рачно хахахахаха :$
    Иначе можам ли некако да се јавам на микробиологија во државна да прашам дали резултатот ми е готов или дали воопшто ќе го прават да не чекам џабе ако е готов сакам да одам кај матичната ама го чекам него. По втор пат ме боцкаа за рубеола и фактички две недели чекам резултати за торч, безвезе. Па ако немаат реагенси можеа да ми кажат на почетокот на приватно ќе си го направев за рубеоа а не вака ада ме маткаат.

13. fs-fs-fs

fs-fs-fs Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    809
    Допаѓања:
    801
    Да се пофалам, ги направив сите присови и торч и хив и сифилис и што уште не и сите беа супер. Некако ми падна камен од срцето ....сега знам дека се е во ред и пресреќна сум ајде уживајте во мешињата .

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

На kjukli, ivi1987, Lorins и 9 други им се допаѓа ова.
  14. TheSecret

TheSecret Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    5.022
    Допаѓања:
    9.507
    каде правеше торч?

15. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.766
    Вчера бев и уште на микробиологија седи залепен листот дека немаат реагенси за рубеола, таму испитуваше така?

16. TheSecret

TheSecret Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    5.022
    Допаѓања:
    9.507
    да на микробиологија ама немаше лист никаков пред два дена бев. Има два дела ти си била во тој одма кај хипократ што е, кај што е големата гужва прво бев таму и да имаше лист видов и јас ама ме упатија малце подоле има друго едно пишува институт за нешто нез точно што и немаше толку гужва. Имаше повеќе трудници носеа епрувети од брисеви. Незнам дали точно ме разбра. Чим ништо не ми кажаа дека нема реагенси а и немаше никаков лист залепен незнам, сакам да се јавам.

17. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.766
    Да не си била во институт за јавно здравје? Она по скалички што има бааги , после еден паркинг. Значи не првото микро од лево одма туку малце понатака десно коли има паркирани доста па институтот е..како и да е нема реагенси за рубеола и на двете :(

18. TheSecret

TheSecret Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    5.022
    Допаѓања:
    9.507
    да да тоа е сега гледам на потврдава. иначе се јавив ми рекоа за 5 мин пак да се јавам |( ах ке полудам од грижи веќе, само се да е добро

19. makgirl

makgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2015
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    2.107
    Леле ццц срам да ти е немој друг пат така да си зборувала.Секоја трудница е убава па така и ти.И што се секираш што мислат другите,не живееш ти за нив живееш за себе а и за твоето бебуле.:hug:

Поздрав лепотици :hug::*

На SamovilkaH и DEBELUSKA им се допаѓа ова.
  20. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.766
    Луда работа бе, јас друга недела да испитам треба и појма немам кај да одам, прават мислам и во пролече, да прашам таму..