Спијте, ќе ви фали сонот. Со првата бременост бев мечка, само спиев, навечер по 12 часа, па и преку ден често дремнував. И сега мислам дека би можела исто, ми фали сон, но бебето не ми дава. А приказната спијте кога спијат бебињата незнам дали на некој му успеала. Таман ќе го успијам гледам нешто да фатам низ дома и нема спиење. Но кога ќе ви се насмевне или ќе ве гушне едно сонце, тогаш целиот умор исчезнува.
Mene dodeka zaspijam mi e teshko epten, kolkovi me bolat grb polovina abe edvaj naogjam pozicija. Ama koga ke zaspijam super mi e, eve sinokja kaj 3 zaspav i sega pred polovina saat stanav. Naspana sum, samo celata zdrvena stanuvam toa strashno me nervira Ajde dobar den majki
Викав вчера ако е сончево ќе шетам, еве го времево за никаде. Значи ќе чистам по дома, ќе слушам музика и ќе се разгалам со некој чај, пудинг... Слободке, јас мислам ти треба плус магнезиум, може си уморена многу. Не верувам дека се породилни болки, те боли половина, имаш менструални болки кои се на одредено растојание? Може само одмор ти фали. Ноќеска пак се наспав, не станував, ама имав некои глупи соништа што ме мачеа.
Кога почнува да се познава мешето ептен сум нестрплива да имам меше сега за сега имам малку но изгледа само јас си го забележувам 14 недела сум инаку.
@only44you фалаа ти и ти имај убав ден секако дека ќе дојдат тие денови и кај тебе Јас засега немам мака ич, само бидејќи не одам на работа често ми е мн досадно и депресивно , па експериментирам во кујна, бидејќи се уште сум нова , шетам мн, па кога ќе стаса бебуш ќе биди интересно и ќе имам исполнет ден... Уште дотогаш да ми се исполни желбата да ја дувниме со мм Германија некаде ќе биди супер @AngelOfArh нема ни да ти се здосади, кај да е ќе се стопли, ќе си шеткаш и колку што паметам уште малку ти остана, па после ќе си имаш занимација со бебушот, шубоо @anastasijaki и јас ја започнав 14та ама и кај мене скоро ич не се познава, иако и јас одвај чекам
И мене ми е досадно по дома, плус сама, мм Германија е му викав земи ме и мене, нее јас дома бебуш да чувам шетам по дукани па така ми минува времево, инаку премногу е досадно
Zenicki samo da ve pozdravam, gledam dobri ste, koja setka, koja vo kujna bravo. Jas vo krevet sum mn sum nastinata samo ovosje, supa, caj I salati. Dajte nekoj sovet nekjam da pijam lekarstva. Pozzz
Jas pa dali dolgo chekav da sum sama, abe uzhivam. Vremeto mi mine najbrzo koga sum sama Mm na rabota jas po doma obvrski i mnogu mi e ubavko
Тоа дека си само одреден период од денот сама, мт пак доага од работа Јас сум сама по 24 часа секој ден, вака ке сум можеби до април, и некогаш ми е мошне тешко, немам со кој муабет да направам, секој ден иста рутина, среди малку низ дома, зготви и тоа е. Избегнувам да шетам многу низ продавници заради вирусиве и понекогаш ми иде да врескам од досада
За втор скрининг термините точно се одвиваат или со каснење? Закажав прва во 9 па којзнае дали тогаш ќе влезам :/
Znam kako e, dodeka da dojdam i jas tuka da zhiveam mm sam raboteshe tuka a jas bev vo Mk.. Dosadno beshe da, mnogu. A sega mi e ubavo samo bidejki odreden period sum sama, iako ushte poubavo bi bilo da e i toj domche sekako. Ama drugo e koga znaesh deka ke si dojde sekoj den, a drugo e so meseci.. I dvete mi se poznati Sepak se borevme da stigneme do ova sega. Da bideme zaedno a ne oddeleni poradi rabotata Daj Bozhe i vie da si go sredite toa
Он повремено иде работи, зема неплатен одмор и оди, сега највеке отиде за бебушко, да има се за него Здравје април треба да дојде и толку ке си го чекаме да ни стигне бебуле
@alisijad кажии, јас пак пола ден сум со мм и убаво ми врви тогаш времето. @anastasijaki стварно многу долго... но ќе помини, се за бебушот, ако си од пп кажувај ќе се дружиме Искрено мн ми е мило што се зачленив на форумов, баш прија кога со некој ќе можиш да си споделиш и радост и мака и да си добијаш совет, поддршка сепак постојат фини луѓе
Може да е до магнезиумот. Во полседно време сум малку немарна па ноќната доза си ја заборавам понекогаш. А менструални болки благи знаат од време на време да ми се појават кратки. Во кичма среќа сега за сега немам болки никакви. За умор незнам баш, еве од средата сум на стар одмор, и полсем си спојувам со трудничкото- доста ми беше одење на работа.
Mamickii denes dozdlivo, ic ne e za setanje,a bas se mislev ako e ubo vremeto ke si se iznasetame,ama nisto.. Inace meshkovci, abe mene slabo meshko mi se poznava, koga nosam trenerki pa ic sto znam, na redovna kontrola bebe e super, duri mnogu ubo go osekjam, ponapreden e od nedelite, ama meshko slabo inace sum 21+5 a i samo 2 kg sum popravena
Dali smee da se pie apce za patuvanje (povrakjanje)?? Treba da odam na podolg Pat. Jas gi piev pred da ostanam bremena slabi se ne pisuva na niv nisto negativno no neznam... 10ta nedela bremenost
Зависи до апчињата нели, мене гинекологот дури ми препиша едни за мачнините во почеток кои се безбедни и за трудници и за деца.
http://biglike.com/35-cool-gadgets-for-parents/?utm_source=FAH&utm_medium=FAH1&utm_campaign=HAS3 Интересни додатоци за деца