@Jagoda123 мене мачнините ми почнаа од 6-та недела , па ме држеа се до сега 19-та недела... Сега за сега можам да кажам дека сум ок, и тоа прв пат денес не ми е лошо после толку многу време. Со првото имав мачнини , но само до 12-та недела , послем ништо, а со ова сега се премачив многу потешко и полошо ми беше и подолго траеше. Значи секоја бременост си е различна сама по себе, па може во оваа бременост ти воопшто и да не осеќаш ништо, тоа не се знае , нели? Ти посакувам лесна бременост и чувај се
Некни бев на гинеколог. Ја прашав докторката колку време да помини за да можам пак второ дека сум со царски,ми рече ако сакаш и денес уште остани бремена нема врска царскиот,сега не се царските како порано. Јас додуша прелесно и преубаво си поминав.
Дa, нo сепaк е сеченo и тoa сеченo a тaзе зaздрaвенo дa пoчне пaк дa се шири штo знaм..мислaм сепaк требa периoд. Другaркa и брaтучедкa се пoрoдијa лaни сo цaрски, вo систинa им рекле дa не oстaнувaaт пред гoдинa дa се пaзaт, сепaк не е кo прирoднo oперaцијa е aли дoбрo секoј дoктoр рaзличнo
@fairy88 si rodi zdravo sinche vecherva Se nadevam nema da mi se luti shto kazhav.. A @jacqueline.s ja nema i jas se prashuvam kade e
Мораав да пишам не се замарајте со броења хаха битно да си мртка а и јас бев таква ако го немаше подолго време се туфкав...ама при крајот му викав аман синко решето ме направи од клоцање уживајте во бременоста и бидете опуштени
Ја мешиња деновиве ич не можам да спијам, све ме боли, само се вртам во кревет не можам да најдам положба, станувам за во вц и мислам дека сум бетер од зомби веќе.Еве прееска и заб ме швркна и сега и од тоа нема спиење а очи ми се затвараат.Сите сме со некакви слатки маки Ве гушкам и одам да пробам да дремнам
АЈ уште едно прашање до поискусни. 10.7мм на сакус во 5+2 гн. Не е малце големко? Првиот пат у 6 недела ми беше 5.2мм