Proteini vo urina se rezultat na problemi so bubrezite.. Mene mojata doktorka mi reche osobeno poslednoto tromesechie redovno da proveruvam dali ima proteini vo urina bidejki znachelo deka bubrezite neshto ne se vo red shtom ispushtaat proteini vo urinata
Знам дека се индикација за висок притисок, но мене ми е и низок дури. Рано е уште да го рипнувам, а еве веке два пати проверувам мокрача и протеини леукоцити стандард присутни ама сега па и ова со pH. Антибиотици ми е страв да пијам ама ако се мора, тоа е.
Mesinja jas se odjavuvam sega za sega. Mene bremenosta mi e vonmatericna i sega primam inekcii da go isfrlam. So lesno na site i se nadevam deka ke se citame pak
Здраво мешиња ние спанковци сме станале порано од 10 ипол не стануваме Се спремам сега да тркнам до џамбо да купам рамка за слика за сликичката од бебушот многу ми е слатко со рачето ставено на лице се срами ке си ја ставам до нашите слики
Ајде мила не грижи се... И јас лани бев останата бремена вонматерично, се исчистив со инекции, па еве ме сега пак трудно Ти посакувам се најубаво и те молам, без грижи, се ќе се среди и тоа за брзо време
Mnogu mi e zhal, smireno i ne se grizhi ke bide naskoro pak od srce ti posakuvam shto poskoro da se vratish vo temava
Ne se sekjavam tocno za kolku vreme go isfrliv, no znam deka bese brzo , cak i na rabota odev dodeka se slucuvase toa i imav strasno nenormalni bolki od desnata strana , bidejki embrionot bese zastanat vo desen kanal. A primiv 3 inekcii...
I na mene mi rekoa da primam 3 inekcii ama mene me zadrzaa vo bolnica. Jas imam kako menstrualni bolki. Krvarese li
@i-v-a-n-4-e Многу ми е жал! Ќе помине! Воопшто да не се грижиш. Сега мирувај и поработи на случајот психички да се стабилизираш. Нека те мази малку повеќе мт. Ќе се вратиш пак во темава, само позитивни мисли и главата горе!
Jas mila sama se bockav doma, oti ne mozev da zemam togas boleduvanje , morav da odam na rabota i imav pogolemi bolki od menstrualnite , kako da se cepi nesto od mene , kako da me sece, ma mnogu me bolese , no trpev, morav , morav za da ne ja izgubam rabotata . I posigurna si stom si vo bolnica , barem pod med.nadzor si i toa e mnogu ispravno sto te zadrzale. Inaku da, krvarev....vsusnost so krvarenjeto se cistis ..... Ajde se ke pomine , nemoj voopsto da se grizis, za nekolku meseci povtorno ke si ostanes trudno i ke si rodis najubavo , zdravo i pravo bebence
Da, koga ke prestane krvarenjeto toa znaci deka si se iscistila, no MORAS da povtoris b-hcg za da vidis dali betata padnala na nula i da te vidi epten strucen ginekolog so odlicno eho...
I jas non stop leukociti i stom napravam urinokultura negativna e 2 pat veke taka, za ph informirajse na net so ishrana mozis da ja sredis
Zdravo jas sum 24 nedela od bremenosta no poslenite nekolku denovi imam bolki vo dolniot del na stomakot isto kako bolkite da poteknuvaat od besikata i koga se dvizam me bolat preponite. Neznam dali bolkata e seriozna ili pak samo od sirenje na matkata i karlicata . Dali nekoj imal vakvo iskustvo ? Blagodaram
Dobro zarem tolku tuka seksot vi e tabu tema ili go nemate sto nikoja ne odgovara? Prasanjevo e povrzano so bremenost Znaci zosto ne spodeluvate iskustvo?
Ako e izdrzhliva bolkata normalno e, promeni se toa shirenje na matka pomestuvanje na organite mora da boli.. A i bebushot veke ti raste ke pritiska se povekje i povekje Ne ni e tabu tema, ama povekjeto nemame seks pa pretpostavuvam zatoa ne dobi odgovor. Ne e potrebna burna reakcija Inaku mislam deka skoro imashe nekoj so vakvo iskustvo i beshe pishano deka e normalno ne me drzhi za zbor taka me drzhi memorijata a mozhe sum greshka
Можеби затоа е што по незнам којпат поставено и досадно е веќе.Плус треба и да се прочепкува темава а не секој ден едно исто прашање по 100 пати поставено.Сите до една имаме споделено искуство по незнам колку пати и пак и пак одново.Плус сите имаме доктори кои ни кажуваат дали смееме да имаме секс во бременоста или не.Јас пример ни со првото ни со второто несмеев да имам секс додека други без проблем си имаат секс и оргазам цела бременост пошто не спаѓаат во ризична група.Плус има и некои работи што секоја жена треба да ги знае.
Не сум имала секс не памтам од кога, не ми е убаво, џатоа не можам да ти одговорам, ама едно знам, оргазмот не му штети на бебето. И да, имате гугл, а ако таму напишете прво ќе ви излезе резултат од Фемина