Да, и јас некако највеке сум за павловичева, само ме двоумеше тоа што некои викаат едно, некои друго и секој со своето искуство..Сепак мислам дека павловичевата е одлична а и супер мирисааа
мамички еве ме и мене, се надевам последен пат пред да го гушнам Филипчо мој. Дечково мој точен како швајцарски саат. На термин. Водењакот ми пукна сабајлево во 3. Сеуште сум си дома, се спремам полека полека. Чудно ми е што ме фатија болки на 15 минути и траеа од 3 до 7 утрово па ги снема со редовност.????? Целата сум во прашалници. Ви праќам поздравче
анче мила ајде пат под нозе и правец на болница па чекаме радосни вести од тебе со лесно мила за мачкање нацелото тело најдобро јекодерм крем од рибино масло бидејки целата кожа им се лушпи и најдобро е со јекодерм потоа после 2 месеци можете што сакате
Здраво мамички како сте денеска? Мене вчера и денес се нешто ми се врти во глава дека недај бозе ке дозивеам абортус и целата сум во паника бев на контрола се во ред и со бебушот и со мене незнам зошто се то ми се врти низ глава .позз до сите .иии Анчче со лесно нека ти е.
Анчетупанце ајде со лесно да поминеш и се да биде во најдобар ред.. Ева11 можеш ли да ми кажеш каква е таа крема на Јекодерм со рибино масло. Јас имам купено јекодерм но мислам дека е обична мала маст, а не со рибино масло? Дали е таа таа, или ова е некоја друга?
Јас мислам дека Јекодермот сам по себе е со рибино масло, тоа и е уствари, сао што сега го прават со мириси некои, па да не мириса на риба, мислам дека масло или млеко од кокос додаваат.
Ancetupance so lesno mila da se porodis i raduvaj se na najubavite prvi momenti te cekame da ni raskazes.... Silk ni ja nema sega veke sigurno si se guskaat so malata princeza....
Silk ja snema veke 2 dena,sigurno se guska so maloto Ance imaj ubav i lesen poragaj,pa te cekame tuka da gi spodelis iskustvata! Uste malce pa ke ja zapocneme fevruarskata runda bebinja
Здравп месенца еве ме и мене деновове си умрев од повраќанје 5 дена не можев ништо да ставам во уста ни храна ни вода се вадев и се разбира завчера стигнав на инфузија денес сум малку подобра но имам болки во желудникот сабајлево проверував крв и мокрача а сега сум на контрола на ехо па ќе си ги земам и резултатите во 16 часот па ќе ви пишам како поминав поздравче редовно ве читкам
Поздрави ја силк со лесно на двете!!!Ете не си сама имаш да се тешиш со некого Ја читкам силк на друг форум не е породена а во болница е и примаше провокација ама до вечер ќе се породи
Со лесно нека ви е на двете со силк ајде најубај бебушки да си родите буциња тие па можи и си ги гушкате во овие доцни часови Јас почнав со купување оваа недела т.е му спремам на бебушко за од болница тоа ми е најбитно, а имам нешто дома од золвами од децата нејзини ке ги искористиме и тие ама нормално ке му поткупиме со тато и нешто новичко само не го трупаме многу оти немаме потреба од алишта сега ми остана уште постелнина, бањарче и козметика да му земам и некој други ситници ке ги оставам за другиот месец цуцла шишенце и нормално и нешто друго ако ме бендиса, а најбитно ни е креветчето и количката се думаме кога да ги земеме нив сега ни е многу рано некако а како што вика каталеа се плашам да не му текни порано да излези нека си седи до термин Mari-2011 здрави, живи и весели да си бидите големо да расти
Гладиола срцка, знаеш дека не смееш да се оптеретуваш со такви мисли, а посебно кога нема потреба за такво нешто, нели? Бременоста е верувам многу убаво чувство, нешто најубаво кое може да го доживее една жена, затоа не си го скратувај или намалувај тоа задоволство, туку OПУШТЕНО УЖИВАЈ И РАДУВАЈ СЕ!!!
таа е срцка јас не се изразив доволно добро јас сум за котек јекодерм е маст од рибино масло ама у последно време и ставаат некои ароми за да не мириса на риба еве нашата мириса демек на овошје нешто ам апак се насетува мирисот на рибиното масло ам акај мене момата го пие рибиното масло додуша и голем ае она 5 год
Здраво мешенца еве ме пак бев вчера на преглед ми кажаа дека сум во почетна фаза на анемија и сега покрај витамините прегнакерот, морам да пијам и железо ампули и витамин ц крвта ми била слаба намален ми е хемоглобинот и железото ме искараа дека не се хранам добро но за срќа со бепчето е се во ред се видовме и на ехо си зеваше ми се разнежни срцето си уживка во мешето на мама и поставено е карлично но тоа не ми е битно и онака запнав за царски