Jas denes zabelezuvam stomaceto mi e malku zaobleno trudnicko ubavo Mislam i na kilogramite, da ne se popravam mnogu, strav mi e. Mozebi e period, mozebi i ne e normalno. Mozebi i site pominavame del mislejki na kilogramite.
Е фала богу што сте добри . Те домислив да знаеш душичке.... Нека ти е жива и здрава ќеркичката, цел живот само среќа и убавини да ја пратат. И името е преубаво Ти посакувам се најубаво
@rakce89 си се олесна мајче. Честитки! Да е жива и здрава Милица и ти покрај нејзе. Уживај во мајчинството! @Majli.15 и јас пред некој ден го пишав истото во темава. Апетит немам воопшто, откако останав бремена глад немам почувствувано. Свесна станувам дека сум гладна дури кога ќе ми се слоши, е тогаш што и да изедам го повраќам. :/ И во првата бременост, првото тромесечие ослабнав 3-4 кг. После третиот месец си се вратив во нормала. @Mariangel ти женче до каде си? Има ли нешто ново? Чекаме убави вести.
Cestito neka e ziva i zdrava i golema da raste !!! Vecno ime neka i e i so gordost da si go nosi. Te premuslivme,ama ajde bitno pominalo se,najbitno e da ste dobri i dvete.Sega uzivajte !!! Sega od @Mariangel cekame vesti !!
@rakce89 zeno te premislivme golema da raste zdrava ubava pametna @Milla989 i jas pijam shumechi so C za krvarenje od nos. doktorot mi.gi preporacha taka da nema steta. a so nepcinjata ja i predhodno taka mi bea ama mi rekoa deka se izrasnati poveke od sto treba i toa samo laserski se sreduva. i zabataliv
@Jagoda123 kaj mene e dobro sto ne povrajkam i ne mi se gadi voopste ama apetit nekako ic nemam maz mi mi veli abe od sto zivejs ti ja se smeam mu velam od vozduh
@zeka i jas kako Lorins se mackam so originalna pavloviceva mast i AD kapki,ne sekoj den koga ke mi tekne ,isto koristam i kokosovo maslo,bradavicite mnogu mi se lustea i otkako pocnav da stavam pavloviceva mast se se sredi. @Majli.15 ne se sekiraj vo prvoto tromesecie sto nemas apetit,dobro ke ti dojdat minus kg vo vtoroto tromesecie ke im se raduvas,sega vo vtoroto tromesecie neznam sto poprvo da jadam,kiselo,blago,soleno i se taka vo krug. @DigY masala stom e napredno edna nedela bebus obicno ginekolozite pretpostavuvaat deka e mazule....i mojot palavko bese ponapreden i mnogu porano pocna da pretka od voobicaeno @rakce89 ,cestito kerkicka da e ziva i zdrava,mila kako imeto,se iznamaci,no sega ke si guskate Zeni,otidov da se spremam,kosa ke peglam,ke se doteram i ke odam malku sonce da ne gali
Lele be zhenchinja fala shto me mislite, se gushkame nie ama so mm Mojot bebush ne saka da ispadne, imalo vreme mi vika Ke ve izvestam jas ne se sekirajte, ako ne mozham jas ke najdam nachin da doznaete @rakce89 neka ti e zhiva i zdrava kjerkichkata, samo ubavi momenti da si imate
@rakce89 ss srekju srcka neka e ziva i zdrava Milica.. Инаку мене многу ме боли половината па и целиот 'рбет посебно кога стојам или одам имавте ваква мака?Како ја решивте?
Јас жени уште 5 дена имам до термин ама инатчево уште си ужива внатре А буре за зелка не ми е рамно веќе, едвај чекам да се олеснам Имајте убав и пријатен ден