Poubav podarok zdravje,cestitki da e ziva i zdrava, mn sreka i zdravje da ima vo zivotot. Cestit 8mi mart i od mene meskovci
Честито ќеркичка мамичке, жива здрава весела цел живот.И вие заедно со неа Прекрасен подарок за празникот си добила
Жени помагајте ! 17та недела сум, од сабајле имав болки на десната страна, неможев да станам од стол, се напив магнезиум ми помина . Сега пак исто, ме боли некаде десно над карлична коска, малку накај папок. Имала ли некоја слично искуство?
Mene cat pat no msm deka e normalno,mene nes stomak me bolese denes so bolka stanav kaj 10mi pomina sega pak taka malku,no msm dodeka se izdrzlivi ne e strasno
Чудно ми е дека само на десна страна имам болка, неможам да се исправам, подгрбавена едвај се качив по скали, страв ми е да не му се деси нешто на бебуш
Честито ќеркичка @flower30, супер ден за роденден. И честит ден на сите жени. Јас морам да се пожалам, секоја вечер кога ќе си легнам имам како менструални болки, сѐ ме вие и стомак и половината позади и мускули и коски. Сега пак, ми се појавија болки долу како кога ме гледаат вагинално. Ме пече дури. Седнав малку да одморам, се надевам ќе помине. Еден тон работа ме чека...
Провери бактерија во мокрача ОДМА, таква инфекција може да предизвика предвремен пороѓај. Антибиотик и супер ќе си, битно не оставај на случајност.
@flower30 bravooo ete gledash kolku se plasheshe a super pomina Da ste zhivi i zdravi, uzhivajte sega zaedno! Ve gushkam Nie sme ushte tuka, bebuleto aber nema.. Kje go nosam utre na lekar da vidime kolku sum otvorena i taka @DigY Chestit rodenden tebe, se najubavo I na site zhenichki vi go chestitam praznikot Me nema mene chesto, ama ne me zaboravajte Kje ve izvestam koga ke pristigne bebushot
Dobro vecer feminki imam silni glavobolki se sto jadam povrajkam i mi se pokacuva temperatura ne znam sto da pravam pomognete mi