Жени, имате ли сознанија дали смее да се конзумира б комплекс во бременост? Мене многу ми трнат прстите на рацете и веќе станува неподносливо па прогуглав малку и видов дека се јавувало при недостаток на витамин б12.
@flower30 Да сте живи и здрави. Баш ми е мило, конечно си се олесни. Ете гледаш.... џабе се грижеше !!! Супер !!
Jas bev nastinata i krevav temp,gin mi kaza deka mozam paracitamol zas apceto ne bilo poopasno od temp,i pametam us na pocetokot mi rece ako bide kasni povrati da odam da mi prepise nes,pobrzo da ozdravis
Нормално е, јас и ти сме тука негде,2-3 дена разлика, мене неколку пати ми се менуваа до сега,се случува да станам од сабајле и скроз меки да се,за после недела дена пак да се надуат и вени и све. Сега сум во фаза на страшно жежење и печење на левата брадавица,ќе умрам ужасно е
Dushichki fala vi site na chestitkite @flower30 znaev!!!!! epa bash me izraduva ne znaes kolku. So srekja neka e
Душичке, значи сепак крофнето твое излезе осмомартовско Нека е жива и здрава ќеркичката, цел живот заедно да и се радувате , да биде ваша најголема гордост, а нејзе само среќа и убавини да ја пратат
Фала на одговорот, ќе проверам. Иако мислам дека ми беше од напор и тоа што ми беше син ми цело време во раце и на стомак.
Dobro utri meskovci Najprvo cestitki do novite mamicki edvaj cekam da dojde toj moment : D Nie poleka stignavme do 29-ta nedela.Prethodnite dve nedeli bev na boleduvanje zosto na rabota cel den sedam a bolkite me ubivaat posebno vo grbot i kicmata.E sega me interesira dokolku narednite dva meseci zemam boleduvanje od komisija dali platata se isplaka 70% ili 90%.Za obie dve nedeli od maticen znam deka e 70%,no mi se cini deka imam citano za trudnici so komisija isplakjaat 90%.Ve molam dokolku imate bilo kakva informacija da ja spodelete.Imajte ubav den
eeeej. ne sekoja bolka znaci infekcija. opusti se. znaes kako raste bebco bas u tie nedeli. mene koga me boli se smeam vikam eve go raste meshe ke pyshti sega te molam ne panici. napij se magnezium i b kompleks i odmaraj. se ke e ok
Se napiv i magnezium sega i lezam pokriena so kebe.... Ti blagodaram dusicke na razbiranjeto i na poddrskata